DEN VÄRSTA DAGEN ÄR ÖVER

 
 
           
"man får göra det bästa av situationen" - jag idag. 
 
Så skönt att denna måndag snart är över. Jag har haft fullt upp hela dagen. I skolan pluggade jag matte 9.00-15.30 med ett lunchavbrott (där jag slog mitt köttbullerekord på 20st (!)) och några kortare raster, helt slut i huvudet den sista timmen. Ändå stannade jag kvar på skolan till halv sex för att plugga samhällskunskap och kemi. Efter det gick jag och handlade, åkte hem, lagade mat, vallade och NU (klockan åtta), nu kan  jag äntligen ta det lugnt. Kan inte klaga på skolan eftersom att jag går till 11.30 resten av veckan, kommer dock behöva plugga en massa matte hemma, hejdå vila. 

 
 

TILLBAKA

Axel och jag åt/ fikade på Dagnys i fredags. Våfflor med nutella och hasselnötter♥
 
Nu är jag (tror jag) tillbaka från min bloggpaus och jag är även snart tillbaka i Åsarna. Åkte hem över helgen och gick till en sjukgymnast så nu jävlar tror jag eländet är borta. Annars så har jag varit med familjen, tittat på film, ätit god mat, varit på skidtävling (fortfarande som coach), åkt ett pass skidor, shoppat och tagit det lugnt. En perfekt helg! Nu är jag mer taggad än någonsin att komma tillbaka och åka SKIDOR. Som jag längtat efter att kunna åka skidor normalt och inte behöva känna den där jävla smärtan i knät, wihooo, hoppas hoppas hoppas. 
 

EN LISTA

Egentligen borde jag plugga, det borde jag verkligen, men jag tror jag behöver det här, så nu kör vi. 
 
Vilken onaturlig kraft skulle du vilja ha om du fick chansen? Det skulle definitivt vara att kunna andas under vatten, tänk er en portal till en helt ny värld. Att kunna få simma omkring med alla fina fiskar, leka med delfiner och se alla onaturligt fina växer. Drömmen. 
 
Om du fick 500 000 kr som skulle slösas på en dag, vad skulle du då slösa dem på? Helt klar en untlandsresan med familjen och kompisar, först NY för att kunna shoppa och sen något varmt land. Sedan skulle jag även köpa jättemycket längdskidsstavar och sånt haha. En bil skulle inte heller sitta fel. 
 
Om du fick leva på vilket årtionde du ville, vilket skulle det vara? Oj, svårt. Är inte sådär jättebra på årtal, historia osv men kanske på 40-talet eller något. Då när det var mycket mer praktiskt arbete och man inte behövde gå i skolan lika mycket för att få jobb. Känns som om man var ca 5 år yngre då hehe. 
 
Hur ser din drömbostad ut? Ååå älskar den här frågan men är sämst på att förklara. Det ska var en stor villa på landet, den ska ha en stor veranda, stor gård och en gärdesgård (stavning?). Gärdesgården är nästan viktigast, så sjukt fint. Villan ska vara omringad med åkrar och natur. Själva huset ska ha stora ytor och ha vita paneler på längden, ljust trägolv som gärna kan vara lite knaggligt och vint. Ytterdörren ska vara dubbel och vit, och när man kliver in där ska man känna att "här är det hemtrevlig". Det ska var inrett ljust och lantligt med en klang av sjmanstema. Alla möbler ska vara utvalda med omsorg och vara sådär fint slitna. Blommigt, vitt och blått kommer vara dominant. Vet ej om ni förstår något men en sak ni nog förstår är att jag har storaa planer inför mitt drömhus.
 
Vad var du mest rädd för när du var liten? Kanske låter konstigt men jag jag var livrädd för att sugas ned i avlopp. Och det fick jag efter en sjukt hemsk mardröm, usch. I säkert en månad så var jag livrädd för att duscha, gå på toa, tvätta händerna osv, sinnes vad läskigt det var haha. 
 
Finns det någon filmkaraktär som du alltid känt igen dig själv i? Vem och varför? Nej, tyvärr ingen filmkaraktär. Men jag har många gånger kännt igen mig i Belly, som är med i böckerna "Sommaren jag blev vacker". För när hon var yngre så tänkte hon mycket, höll sina känslor för sig själv och lekte men med tiden växer hon, blir säkrare, vågar uttrycka sig och blir allt livligare. Jag tror jag själv har gjort ungefär samma sak. 
 
Vilka tre saker skulle du vilja uppleva innan det är för sent? Jadu, någonting riktigt, riktigt fint som man alltid kan minnas tillbaka till och le, känslan att ha gjort någonting stort och betydelsefullt till någon som gör dem evigt tacksamma. Det vore fint. Sen så skulle jag vilja ha upplevt känslan när man bryter någonting, ett ben en arm typ, vet ej varför men känns som om det är något jag vill känna. 
 
Vilka fyra låtar får dig verligen att känna och varför?
 
"Don't you worry child"- Gvin Mikhail. Den får mig att känna att allting blir bra, att man inte behöver oroa sig för misstag och att det är bättre att fråga än att förbli ovetande. 
 
"Never say Never"- The Fray. Lyssnade på den under hela min språkresa när jag kände saknaden. Sååå fin och betyder väldigt mycket för varje gång jag hör den så får den mig att minnas det fina i livet, det som jag hade då, det som jag kanske inte alltid känner att jag har nu. 
 
"Nothing really matters"- David Guetta. Glädjen som jag hade på språkresan, alla vänner, alla skratt, platsen, dansen allting. Blir på så sjukt bra humör helt enkelt. 
 
De låtarna som betyder mest, kommer inte på någon mer. 
 
Hur tror du att din sommar kommer bli? Jag VET att den kommer bli awesome. 
 
Vem berättar du dina helmligheter för? Min dagbok, skriver allt möjligt i den. Om det måste vara en existerande sak så måste jag nog säga att Linnea drar det längsta strået. Hon läser mina hemligheter bara genom mitt agerande haha. 
 
De här frågorna tog jag av Fredrikas blogg, som är länkad i menyn. Vill avsluta med att säga att livet är fint. 
 
 
 

B L O G G P A U S

Några dagar sedan jag sist skrev. Har fått lite motgångar gällande träningen vilket gör att jag helt tappar humöret. Kämpar på och hoppas på att det går över snart, tills dess en bloggpaus. Återkommer till nästa vecka eller kanske redan till helgen, vi får se. Kram.


KAN ALLA BARA VAKNA

två bilder från skidstadion
 
LINNEA, MAJA, VAKNAAAAA. JAG VILL DAMMSUGA. hehe. 
 
När jag vaknade imorse så sken solen och termometern stod på -8,2 grader, hur perfekt? Så efter lunch ska jag ut och åka skidor. Måste valla först bara... Morgonen har bestått av att tvätta, byta gardiner, städa och så nu behövs det bara dammsugas. Vill dock inte väcka mina huskompisar så det får vänta tills senare. 
 

LITE ONT KANSKE

 
 Fyra snygga bilder som är från när jag hade nålar i knät igår. Igår gjorde det bra ont men men. Härdad.
 
 

HOS SJUKGYMNASTEN

Just precis nu ligger jag hos sjukgymnasten med nålar i knät. Vågar inte röra mig och nålarna gör lite ont men jag härdar tuff som jag är. Hejdååååå.


SOVMORGON

fint väder i alla fall.
 
Eftersom att jag inte behövde gå till skolan idag så tog jag sovmorgon, vaknade tjugo över åtta men alltid något. Behöver inte plugga idag heller för vi har knappt någonting i skolan just nu och det vi har hinner man göra i skolan. Till skillnad från ht, då var det pluggapluggaplugga i princip varenda ledig stund, okej inte riktigt, men det kändes så. 
 
Halv ett ska jag ned till sjukgymnasten (hans mottagning är alldeles under vår lägenhet, hur skönt?) och få akupunktur för andra gången. Efter det snörar jag på mig pjäxorna och åker direkt upp till kyrkan för att åka skidor med lärarna på skolan, om det kommer några dvs, förmodligen köttar jag lite intervaller också om graderna höjs. Just nu är det -23,7, vad är det för köldhål jag har flyttat till egentligen? 
 
Ha en bra helg! 
 

KYLAN KYLER

Det var så sjukt fint ute idag. Bilderna under är tagna utanför skolan i förmiddags. Räknade matte hela dagen. Imorgon har jag dessutom inga lektioner = arbetstid hemma. Skönt med helg ;)
 
 
Jag har just kommit hem från ett lugnt pass med Jesper, vi var de ända ettorna som träna idag eftrsom några har åkt till Norge på juniorlandskamp och andra har krämpor av olika slag. Tiden går så mycket fortare om man har någon att prata med så det var kul. Dock var det kallt, riktigt kallt, ca -17 grader och i nedförsbackarna frös man nästan fast. Men oj vad fint det var. Klarblå himel, vita träd, fjäll och sol som lös upp, tyvärr dog mobilen när jag skulle knäppa kort, eller ett halvdant hann jag med... Bättre lycka nästa gång som man brukar säga. 
 
sjukligt fint helt enkelt (bilden ovan). 
 
 

TRÖTTER DAG

Samhällskunskap på skolan, lunch, skidor, middag, filmtittande. Väldigt ointressant och tröttsam dag, tror jag ska sova strax trots tiden, hejdå.


ÅRET 2012- ett år att minnas. *DEL TVÅ*



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Juli- Kom hem från språkresan, firade bror som fyllde 12 år, åkte på semester till Nusnäs i Dalarna med några kpmpisar. Badade en hel del (även de dagar vädret var mindre fint), försökte komma igång med träningen efter några veckors uppehåll, blev sjuk en vecka efter första passet, suck. Bestämde mig för att njuta av sommaren och låta träningen komma sen, gick då mycket bättre. Var ute på en fototur med Ingrid och fick några riktigt somriga bilder. Jag åkte mycket moped med kompisar, hade picknickar på bryggor mysiga kvällar, åt glass, åt på sandsnäs och gjorde sånt man gör på sommaren. Cyklade på min kärringsnurra och knäppte somriga bilder för att föreviga ögonblicket, svensk sommar på landet helt enkelt♥
 
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Augusti- Husvagnssemester med familjen till Gröna Lund och någon liten sjö mitt ute i ingenstans. Vi badade, läste och tog det lugnt. Efter att ungefär halva månaden hade gått gick flytten till Åsarna. När jag hade packat in och inrett så ville jag inte längre, jag fick redan hemlängtan men mamma sa att det skulle bli bra. Även fast jag mest av allt just då ville packa ned alla saker och åka hem igen så gav jag det en chans och det ångrar jag verkligen inte idag. Det var full fart från redan dag ett, träning, läger och kompisar. Allting nytt som man skulle ta in, ökad träningsdos, gymnasiet, laga mat, städa och tvätta. Tiden gick fort för vi hade så sjukt kul!!!!! 
 

 
September- Åkte till Torsby en vecka för träning, sjukt kul. Tränade, pluggade äcklig litteraturhistoria som kan ha varit det tråkigaste jag gjort, hade överskottsenergi mellanåt, byggde en koja, åkte hem första gången över en helg. Kommer inte ihåg allt som hände men det var väl ungefär lika som augusti. Full fart igenom liksom. Ida, Frida och Olivia kom även och hälsade på. Åkte med mormor och morfar till Östersund och gick på museum och fikade. Husbilade på parkeringen till skidstadion.
 
 
 
 Oktober- Åkte skidor i Bydalen, årets första pass på nysnö, tror datumet var den 20, helt sjukt. Åkte skidor på Storhogna med Linnea, snöförhållandet där var dock lite sämre hehe. Vi hade roligt iaf. Blev jagad (läs låtsades) av kossor uppe vid kyrkan. MIna älgkliv räddade mig. Åkte hem på ett höstlov och fick ta på mig rullskdiorna igen. Från ett vintrigt Åsarna till ett somrigt Hedesunda. Åt på Church Street med Edvin, Emil och Frida och sedan hockey. Längtade tillbaka till Åsarna men när dagen kom ville jag inte åka, bra konstigt ibland. Skidåkare äter mycket därav tomt i kylskåpet, haha. Råkade även "rycka ut den stora isklumpen och paja kylskåpet", hehe.  En springtur i snöstormen hann jag även med med min fina vän Linnea. Vad vi än gör så skrattar man, bäst. 
 
 
 
 
 
November- Inte alls så många bilder från den här månaden. Var på läger i Bruksvallarna vilket var sjukt skoj även fast alla var sjukt trötta dygnet runt. Äta, sova, träna, ni vet. Vi åkte skridskor på idrotten och det var såååå kul!!! EN lördag så var det skattjaktsorientering och jag och Malin regerade. Mitt knä började krångla och månaden var upp och ned, särskilt humöret. EN av de sämsta månaderna på höstterminen just pga av skadan. EN positiv sak är att jag går frammåt i överkroppsstyrka iaf :D
 
 
 





 
December- Åkte till Idre i början av månaden och träffade familjen och tittade på tävlingar. Julkalendern började, Mysteriet på Greveholm och jag satt bänkad varenda morgon. Havregrynsgröt blev min nya favoritfrukost (intressant). Köpte världens mysigaste filt (också intressant). Fick jullov, åkte hem till Häsen. Knäppte kort med Idor, bestämde att Erik och Linnea skulle komma till mig på nyår. De tog bussarna ned till Gävle och stannade ca fyra dagar. Sjukt kul!!! Tävlade på nyår, trots knät, trots dålig träning, trots allting nöjd och glad. Linnea och jag hade nobelmiddag och storjulbak, smaskigt och tidskrävande. Alma och jag gjorde ett tappert försök till att knäppa julkort vilket resulterade i ryggsmärtor (dock inte för mig hehe). Snyggaste tomtarna kom och hälsade på på juldagen. December gick fort, precis som alltid, en mysig och bra månad. 
 
 
Året har varit sjukt bra överlag. Både dalar och toppar, som det ska vara. Det absolut bästa måste ha varit när jag började skidgym, allting är som en dröm. Träffat världens underbaraste vänner som jag aldrig kommer vilja skiljas från, nu ser jag fram emot resten av tiden på skidgym. Allting blir bara bättre och bättre. 
 
 
 

VACKERT, VACKRARE, VACKRAST

fick bli en bild på mig och linnet sedan oktober typ, i Storhogna. 
 
Idag drog den andra mattekursen igång, ny lärare och ny bok. Blev en bra mycket lättare start i den här kursen motför den förras monsterstart. Matematik hela förmidagen alltså, jag och Linnea knoddade på, naturtöntar som vi är ;) Efter lunch var jag hos sjukgymnasten och fick akepunktur i mitt knä vilket var lite intressant. Sedan skidor och kött på gym med den grymmaste coachen. Kvällens planer är SIMS!!!! Mitt och Linneas mål är att ha gjort alla på skidgym innan sommarlovet, bara att börja. För övrigt så snöar det vilket innebär jättemegatråkigtdampigtsegt internet :( bara att härda.
 
Igår hade vi ingen lektion på hela dagen och på kvällen bjöds det på pizza på skicenter av de vi hyr boendet av. Jag och Malin tittade på idrottsgalan och åt fruktsallad tills vi sprack, Lisa var helt klart värd alla pris hon vann. Sjukt stark och duktig inom en av de mest krävda sporterna (enligt mig). 
 
Hörs hEEeej.  
 

MINUS 24 GRADER ÄR INGEN HÖJDARE

 

DM guuuuuuuld! Problemte är bara att jag inte tävlade och att det är brorsans guld, hehe. Kan ju drömma om att tävla snart igen iaf. 

Tror det blir en inne dag för min del, inget vidare att var ute i sådan kyla. Kanske lite skidor på eftermiddagen om temperaturen höjs, vi får se. 
 
Igår var jag i Storvik på skidtävliing, åt sedan med familjen innan de skjutsade mig till Kungsberget. Kom verkligen inte ihåg att det fanns så många backar och liftar. När alpinarna hade tävlat klart åktee vi tillbaka till Åsarna med ett stopp på max i Ljusdal. Spillde oboy över hela mig i bussen, så måste hämta tvätten nu. Duktiga jag.
 

ALDRIG SOM MAN TÄNKT

Fick bakslag i knät igår under passet, fick planera om träningen och allt annat helt och hållet. Nu ligger jag i min säng hemma hemma. Åkte med alpinarna ned till Gävle för en snabbvisit hemma, inte ens 24 timmar. Imorgon bitti åker jag på skidtävling till Storvik men endast som åskådare, igen. På eftermiddagen rullar jag tillbaka till Åsarna. En snabbvisit hemma som sagt. 
 
 
 

SKIDOR GÅNGER TUSEN

Bild 1: Spåren. Bild 2: Mina och Majas skidor + underbart väder. Bild 3: Picknick på berget. 
 
Det har varit lite taskig uppdatering. Anledningen är mycket träning och läxor (redan?). Jo, vi har gått i skolan två dagar och fick en läxa första dagen, suck. Förmodligen kommer uppdateringen vara knacklig veckan igenom. Jag ska träna ganska mycket och till helgen blir det tävlingar hemma vilket innebär att jag måste packa och tvätta, vilket tar lite tid. Om ni inte vill kika in här varenda dag när jag inte skriver någonting rekommenderar jag starkt att följa mig på bloglovin. Läser själv bloggar genom det. 
 
Lite kort om vad som har hänt. I måndags eftermiddag tog jag och Malin en tur upp till masten. Uppförsbacke hela vägen upp, typ ett berg kan man säga. På toppen hade vi picknick med varm oboy och mackor. Hur kul som helst. Igår började skolan och vi hade lite förändringar i schemat så går vi 8.30-11.30 tisdag-fredag. Såååååå skönt. På eftermiddagen åkte jag skidor med Maja. Det var verkligen ett sånt där drömpass som får en att inse hur sjukt härligt det är att åka skidor. Perfekt pistade spår, någon minus, vindstilla och solen höll på att gå ned. Senare på kvällen så klippte jag Jon, blev riktigt bra.
 
Ha det bra så länge.
 

DEN SJUNDE JANUARI TVÅTUSENTRETTON

Idag är den sista dagen på lovet. Jag vaknade tjugo över åtta och nu gjorde jag ett litet avbrott i mitt simsspelande för att uppdatera bloggen. Nu återgår jag till mitt älskade sims♥ hörs
 

NOBELMIDDAG

 
 
Jag och Linnea hade ju nobelmiddag innan jullovet och ovan är tre bilder. 
 

SUNDAY

Stod över dagens tävling för att det inte kändes bra i kroppen. Istället så tog jag n sovmorgon och sedan ett lugnt skidpass med pappa uppe på kyrkspåret. Efter det så åt vi lunch framför damernas final av Tour De Ski. Nu har pappa åkt tillbaka hem och jag har inte gjort så särskilt mycket på eftermiddagen. Fick ett chipssug vid två tiden och gick till handlarn för att köpa det. När jag kom dit fick jag ångest vilka jag skulle köpa så det slutade med ostbågar. Det var ju chips jag ville ha så varför köpte jag ostbågar? Så nu sitter jag och äter ostbågar framför Tour De Ski trots att jag inte är sugen på ostbågar. Ibland förstår jag inte mig själv och ibland, ibland så är livet bra konstigt. 
 

GANSKA TOM

två vinterbilder hemifrån. 
 
Vi åkte till Östersund till niotiden, testade skidor m.m. Klockan 11.10.30 gick startsignalen för mig. Allting gick väldigt fort, jag hann inte riktigt tänka och känna efter. Det vara bara fullt ös hela vägen och i mål var jag obegripligt trött. Hade ingen aning om att man kunde bli så trött och slut efter en sprintbana, men tydligen. Det bevisade att jag gjorde mitt bästa så jag är nöjd. Första A3 passet på klassiska skidor på hmm, 6 veckor. Inte så konstigt att det gick som det gick. Nu är jag taggad till tusen att träna på riktigt bra och åka tävlingar med mer rättvisa för min egen del. 
 
Ta vara på jullovet, snart slut ;) 

HÖJDPUNKTER UNDER 2012

FOLKSAM CUP- Sagt det förr, säger det igen, en av de roligaste sakerna jag har varit med om. Sjukt sköna människor, roliga tävlingar, bästa ledaren, skidåkning, bussresor och en massa skratt. Garanterat helgen då jag skrattat mest i hela mitt liv. 
 
SKOLAVSLUTNINGEN- Alla hade så fina kläder, alla var så glada. Varför? Jo för att vi slutade högstadiet. Att vi åkte traktor hem gjorde inte saken sämre. När vi åkte genom stan, spelade musik, sjöng och skrattade. Paniken när det började spöregna och alla som såg ut som blöta katter efteråt, det, det glömmer jag aldrig. 
 
SPRÅKRESAN TILL TORQUAY- Tre veckor utomlands, i England, med underbara personer, det kunde inte bli bättre. Det regnade 18/21 dagar men det gjorde inte ett skit. Shoppingen, badandet trots det kalla havet, krabbfisket, McDonalds hänget, chipsätandet, bussåkandet (även gången vi åkte vilse), aktiviteterna, ledarna, Ipad lektionerna, värdefamiljen, bowlingen, London, tunnelbanorna, uppförsbackarna till huset, barbequen, farmen och allt det andra. Ingenting kan slå den här resan, inget. 
 
SEMESTER I NUSNÄS- En tidig julimorgon, 05.25 om man ska vara exakt, tog jag och fyra vänner bussen och tåget till Dalarna för att åka på semester. Vi bodde i Emils stuga i tre dagar om jag inte minns fel. Läs om det HÄR och HÄR. 
 
ANNA & EMIL SUMMERCAMP- Bra träning, braiga vänner, roliga aktiviteter, bästa ledarna och mycket skratt. Som ett läger ska vara. Myren var överlägset roligaste passet och jag lider med mig själv som inte får åka på detta läger nästa år. Titta på lägerfilmen HÄR.  
 
SKIDGYMNASIET- Kan inte specialisera någon särskild händelse utan hela tiden har varit helt underbar. Alla träningar, kompisar, boendet, skolan, lägren, tränarna, allting. Kunde inte ha varit mer nöjd över min första termin.
 
Mitt år har varit väldigt, väldigt bra och gällande skidgymnasiet, så gläds jag av att det bara är början, början på tre underbara år. 
 
 
  

LALALALALALALA

webcambild som är ca ett år gammal, tyckte den var fin.
 
Datorn i knätmobilen i handen och blicken på teven. Det är som det ska vara. snart ska jag krypa till kojs eftersom att det är tävling imorgon. Nu är jag så sjukt tävling och träningssugen, ska bli skönt att skolan börjar (läs träningarna) så att man kommer in i lite rutiner...godnatt.
 
 

TILLBAKA I INGENMANSLAND

Åkte tillbaka till Åsarna tidigt imorse, kom fram vid tolv, packade upp, tog det lugnt och åkte till Östersund för skid och bantestning. Sitter nu i bilen på väg till Åsarna igen. Innan vi lämnade ÖSD så var vi in på Ica så nu har jag fyra kassar mat att göra av med, gott. Banan är i alla fall helvetes jobbig, helt seriöst hamnar den i Lycksele klass över jobbiga banor. Då är det illa, eller bra? Scandic Cup heter tävlingen som hålls, klassisk sprint imorgon och 10km fristil på söndag. Formen känns åt skogen men jag vill ändå få in tävlingsvanan därför är det lika bra att köra på och strunta i resultaten. Skriver mer sen...


ÅRET 2012- ett år att minnas.

Januari- Ett besök i Idre Fjäll en vecka började jag året med. Mycket skidåkning både på platten och utför. Mysiga fikastunder i toppstugan och en hel massa snöglädje. Senare så bestod väl månaden mest av skidträning och skidtävlingar. Äta, sova, träna och tävla helt enkelt. 


 
 
 
Februari- Skidsäsongen fortsatte coh jag åkte på USM i Lycksele. Laddade med en B&J vilket jag inte skulle ha gjort idag haha. 70 mil rätt upp bara sådär, en upplevelse på en helvetes bana som jag kommer köra ett till SM på, nästa år. En annan sak jag minns var att jag körde "Sveriges Mästerkock" med Alma. Jag vann ;).  

 
 
Mars- En månad att minnas för att jag åkte på Folksam Cup i Junsele som nästan toppar listan av det roligaste som jag har gjort i mitt liv. En oförglömlig helg med världens bästa människor♥ Efter Folksam så fick jag reda på att jag inte hade kommit in på mitt förstahandsval på Mora Skidgymnasium. Några dagar senare så ringde de från fjällgymnasiet och jag tackade ja. En lyckligare tjej fick man leta efter. Senare samma kväll ringde de från Svegs Skidgymnasium och sa att jag även fick gå där. Starten på några förvirrande, panikiga och ångestfyllda veckor. 
 
 
April- Bestämt mig för Sveg Skidgymnasium efter många om och men. Dammade av rullskidorna (som jag nästan använt hela vintern, men ändå), tog en sväng med en fin vän, åt glass på en brygga vid solnedgången. Åkte rullskridskor och var på picknickar. Cyklade med musik på hög volym för att få bort alla tankar som tyngde ned. Åkte moped och tog bilen till Bruksvallarna med familjen för att avsluta tävlingssäsongen. Då gick det upp för mig att jag hade valt fel gymnasium. Bytte och kände att en sten lyfte från mina axlar. Äntligen kände jag mig nöjd och kunde tänka klart igen. Vill bara säga att veckorna när jag valde gymnasium var de jobbigaste veckorna i hela mitt liv. Ångest till tusen och svårt att fokusera på allt, svårt att sova, ingenting funkade. Efter att jag valt Åsarna för andra gången kände jag att jag kunde vara mig själv igen, glad och lycklig.
 
 
Maj- Hände så mycket att jag knappt kommer ihåg någonting, nerå. Började blogga !! Var på markand med mormor och morfar, tränade, besökte skidgym i Åsarna och träffade klasskompisarna (inte för att jag kommer ihåg dem), åkte cross, cyklade på min nya kärringsnurra, fotade, köpte examenskläder, var på klassresa (läs om det HÄR) tittade på fotbollsmatcher och spelade in en film, die Wurst. Kämpade med de sista proven inlämningarna i skolan för att få betygen. Lekte även bonde i skolan när det var spexfoto. 
 
 
Juni- Slutade högstadiet med 315 poäng, sjukt nöjd. Åkte traktor hem från skolavslutingen med alla hedesunda nior. Fyllde 16 år. Njöt av sommarlovet. Tältade och grillade med fina vänner, Åkte till England på språkresa i tre veckor med Hanna och Fredrika. 
 

♦Summering av de första 6 månaderna på 2012, resten kommer någon annan dag när jag orkar och har tid♦
 
 

BLOGGPAUS

Sämst uppdatering, jag vet. Min ursäkt (till mig själv och bara mig själv) är att jag snart åker tillbaka till ingenmansland och vill passa på att vara med alla hemma. Jag förstår mig själv och det är det viktigaste, haha. Så nu vet ni. Återkommer senast måndag kan jag lova. Kram.