Svenne rubins med stora bokstäver




Igår tränade och jobbade jag i vanlig tur och ordning. Men på kvällen mötte jag upp kompisar vid flotten. Vi grillade, lyssnade på musik och njöt ute på vattnet i resan mot ön. Väl på ön lyssnade vi bland annat på svenne rubins och gick in i öltältet (bara för att jag kunde liksom). Haha. När svenne rubins spelade "folköl och dunka dunka" så hoppade hela publiken. Det var roligt men även fast det inte var någonting jämfört med Bråvalla. 



lalalalalalal



Igår var en bra bra ledig dag. Åt lyxshake med mamma och mmmmmmm vad god den var (och stor).



Hälsade på först mormor och morfar och tog sedan ett kvällsdopp hos farmor. Vattnet var ljummet och jag ville inte riktigt gå upp men axel frös (ovanligt). 

Ett intervallpass med styrkeinslag i hettan och en pizza därpå hann vi även med. Väldans bra dag. Nu back to work. 



hundra procent





Är så himla less på att rullskida på vägarna runt omkring så igår tog jag bilen och körde iväg några mil till ett nytt ställe. Glädjen föddes på nytt. Hittade en sån fin liten väg med nylagd asfalt och noll trafik. Perfekt. Körde ca 1,5 mil innan jag vände och körde tillbaka pga skulle jobba. Någon annan dag får jag utforska det mer när jag inte har någon tid att passa. 



FFFFFFredag




För varmt för att existera. Vi hittade en sval plats bland buskarna. 



Going to the beach




Strandhäng med dessa Peps hela dagen och några timmars kajakpaddling på kvällen med pappa. Fint. 




gott och blandat

 

Glassigt värre




Kvällsdopp med Alma och självklart glass. 




rullskidor




Läste på Linneas blogg att det inte är möjligt att träna i denna värme och det ligger lite sanning i det. A2 pass blir till A3 pass och jag ligger död på tomten. Det positiva är att man kan bada i älven och därmed slipper duscha (det värsta jag vet). Tack och bock igen. 





4345



Detta satt fint efter 8 timmar jobb. Måste bara poängtera, det är 31 fucking grader i skuggan!!!! Tack och bock. 



någon onsdag i mitten på sommaren

VILKEN SOMMAR. Wow var kom denna värme från liksom? Som att vara utomlands men i Sverige. Häftigt och välbehövligt.

Trots att jag sov cirkus 11 timmar igår natt hann jag med massa roligheter så som volleyboll, strandhäng, jobb, intervaller i hettan och kvällsbad. Slocknade sedan framför morden i Midsomer. Idag är sista jobbdagen innan jag får en dag ledigt. Jobbar sedan i fredags så det känns rätt skönt. Ha en bra dag!




Livets glada dagar

Kanske dags att uppdatera. Det tyckte i alla fall Linnea som bönade och bad (läs skickade gråtande emojis). Så som den goda vän jag är uppfyller jag hennes önskan. Here I go. 

Sommaren är bra. Mer än bra, helt fantastisk. Badar dagligen, jobbar tills jag pratar plu-nummer och tränar måttligt (hehe). Skapar minnen. Skapar harmoni för själen innan allting drar igåg igen. Bara några få veckor kvar men de veckorna ska jag njuta till 1000 av. 

Jag har jobbat nästan oavbruten sedan i fredags och har två dagar kvar innan jag är ledig. Imorgon har jag i alla fall en ledig förmiddag så då ska jag SOVA UT. Att börja klockan sju är jobbigt även för mig som är morgonpigg. 

Igår paddlade pappa och jag kajak och det var SÅ KUL!!!! Ska definitivt göras fler gånger. Ikväll har jag varit hos farmor hela tiden och det var härligt. Vi badade länge, spelade kort och åkte på sight seeing. Alltså å lyckorus av allting just nu. Godnatt världen. 








tidig morgon



Igår gick jag upp vid sju för att hinna träna innan den värsta värmen kom. Stack direkt ut på rullskidorna. Någon frukost fanns det inte tid för så den slängde jag i mig i farten, bokstavligen. Funkade det med. Härligt att svischa fram innan "världen vaknat". 



semester #2

Tog färjan över till Åland. 
 
På färjan. Åt, handlade på taxfreen och blickade ut över havet. 
 
På Åland gick vi ombord på det gamla handelsfartyget Pommern som från början var tyskt. Riktigt roligt och intressant och se hur de hade det på skeppet då det var just ett handelsfartyg. 
 
Sedan åt vi en väldans god lunch på en fin uteservering. Getost med valnötter stekta i honung var mumma. 
 
Mamma och någon fin liten vik. 
 
 

lite fler, lite, lite

Några av mina presenter jag fick när jag fyllde. Body splash från Victoria Secret och de doftar ljuvligt. Ett oerhört fint glas och ett armband med berlocker som jag hade önskat mig. 
 
Armbandet. 
 
Sedan min älskade klocka. Så himla fin!!!! Hade önskat mig en annan men denna var så mycket finare, använder den dagligen. 
 
 

semester

Åkte till Gräsö med hsvagnen och familjen för några en veckas semester. Det är så himla härligt och fint vid havet. 
 
Mormor och morfar anslöt även.
 
Knäpp, knäppare, knäppast. 
 
Fina, fina Alma ute på klipporna. 
 
Minigolf (som mitt tålamod inte klarar av) men jag var fotograf. Nästan glömt hur roligt detär att knäppa kort. 
 
 
Fler bilder kommer...
 
 

vill känna att jag lever




Fem sköna (hårda) nätter på resande fot och känslan att komma hem är alltid densamma. Det var roligt att vara borta men skönt att komma hem. Bilder i massor kommer att komma från denna semester med familjen då kameran har vandrar flitigt.



LJUVLIGA SOMMARDAGAR AT THE BEACH




Värmen har äntligen kommit som förmodligen ingen har missat. Även fast jag längtar efter värmen så njuter jag mest av att kunna springa 5 (om så knappa) kilometer utan smärta i hälen. Sist jag gjorde det var någon gång i slutet av september om jag minns rätt. Nu är det bara att skynda långsamt, och njuta av värmen. Glad sommar. 



37 grader och jag smälter bort

 
En dag som bevisar hur sjukt fantastiskt underbart allting är. Och sommarlovet såklart. Godnatt världen. 
 
 

TRÄNINGSTIMMAR





Ett fyratimmars pass med Olivia och jag låg däckad i soffan resten av dagen. Roligt var det i alla fall trots ömma bakar. 



EN FIN SOMMARKVÄLL



I förrgår var den första riktiga sommarkvällen enligt min mening. Då åkte jag och Axel iväg till älven. Han fiskade och jag läste och käkade gubbar. Alldeles perfekt. 





LITE NYTT



Tackar Ida för att hon uppdaterat min header och lite så. Nu känner jag mig mer inspirerad för att få fart på denna blogg. Ska även försöka leverera bilder med bättre kvalité så hälsar min gamle vän välkommen in i bilden igen. 




FÖRSTA JULI



31 kilometer rullskidor och denna paj kommer sitta mer än fint. 



ÄNTLIGEN SOMMAR





En liten roadtrip till Kågbo på eftermiddagen med bror, enkelt nu när man har körkort som för övrigt är lika bra som det låter.