BIOLOGIPROV, BRÄNNBOLL OCH RULLSKIDOR

 
 
 
Lika varmt imorse när jag vaknade, om inte varmare. Skrev det sista biologiprovet i kursen på förmiddagen och det gick verkligen hur bra som helst, så himla nöjd! Efter det var det i princip lunch, satt ute och åt men det var nästan obehagligt varmt. Efter lunchen så imiterade jag och Linnea varandra vilket var väldigt kul haha. Brännboll spelade vi också en stund innan vi åkte till Åsarna för träning. Åkter rullskidor i ca två timmar bara för att vi skulle åka till en källa och dricka gott vatten som inte ens var gott. Rullskidor i sportop är ganska ok ändå. Igår då, spelade fotboll med Linnea och självklart ska jag. JAG. Skjuta på ett fönster som krossades, jo men härligt. Bra avslut på gårdagen fast nej. 
 
 
 
 

MAN MÅSTE KUNNA SE DET FINA I SITUATIONEN

Besvarade på lite frågor.
 

Hur gammal är du? 16 år.
 
Hur gammal känner du dig? Beror på situatuion, växt enormt sedan jag började skidgym så på det sättet som i alla fall 18, men lika gärna 12 när jag sitter och tittar på disney filmer♥ Känns inte som jag blir äldre utan att jag alltid har varit så här stor, märklig känsla. 
 
 
 
 
Vad har du gjort idag? Skrivit kemiprov, lekt ute på rasten i solen, handlat, ätit, tränat, pluggat, ätit lite mer, ätit glass och spelat fotboll, ätit ännu mer, typ så. 
 
Vilken årstid föredrar du mest? Jag säger alltid vintern för jag älskar snön och skidåkningen men det är ändå något speciellt med sommaren som man inte kan mäta med något annat. Dessutom älskar jag att bada och då är sommaren bäst. Låter den frågan vara lite oklar. 
 
 
Är du besatt av någonting? Fått ett stort begär av keso det senaste halvåret, äter det varje dag. Till laxen, omeletten, riset, salladen, potatisen, pannkakorna, på hamburgaren och mackan, helt klart besatt. 
 
När vaknade du idag? Ungefär en minut innan väckarklockan ringde så 6.59. 
 
Beskriv platsen som du befinner dig på just nu? Ligger i sängen (som kan vara den skönaste i världen) i mitt rum i lägenheten. Väldigt mjukt täcke, många kuddar och mina käraste gosedjur, datorn i famnen och en liten miniyoghurt bredvid mig. 
 
Vilken är din favorithögtid? Julen är BÄST. 
 
 
Vad lyssnar du på just nu? "Somebody that I used to know". 
 
Har du någon gång brutit ett ben? Otroligt nog nej. 
 
Hur går du helst klädd? Favoritjeansen och någon mysig tröja på vintern, sommaren shorts och linne. 
 
Vilket stjärntecken är du född i? Tvillingen. 
 
Vad köpte du senast? mjukglassssss. 
 
Hur många gånger har du flyttat? Räknar ej flytten till Åsarna som en "flytt" så noll. 
 
Vad åt du till frukost? Havregrynsgröt med kanel och mjölk, smörgås med keso och ett äpple. Älskar frukostar!!!
 
Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Ja du, gick mitt första riktiga skolår, hade de knasigaste och bästaste vännerna som jag hittade på bus med. Bekymmerlös.
 
Är du blyg? Så himla olika. Träffar jag helt helt nya människor så nej, halv nya så lite och känner jag dem bra så är jag inte blyg. 
 
Vad heter du i andranamn? Agnes. 
 
Har du svenskt ursprung? yeees. 
 
Har du eller haft något smeknamn? Mest oseriösa men de är i alla fall, flino, lino, linrik, tuttfia, laina, linut, b, berten, krycklinurt, linurt, kalven, tror de var alla haha. 
 
Hur galen är du på en skala från 1-10? 11 haha.
 
 
Godnatt.
 
 
 
 
 
 
 
 

VÄRMENBÖLJAN FORTSÄTTER

 
Helt. Sjukt. Varmt. Ska inte klaga tvärtom, hur trevligt som helst och för en gångs skull så känns det faktiskt som om att det snart är sommarlov. Idag skrev vi vårt näst sista kemiprov och lyckan när läraren säger att vi inte behöver ha något prov på kapitel elva är obeskrivlig. Att kunna gå i shorts klockan åtta på morgon i Jämtland utan att frysa trodde jag aldrig skulle inträfa, men oj så fel jag hade. Njuter av att säga att det är 25+ här medan det regnar hemma. Efter skolan åkte jag och Linnea rullisar i hettan. Igårkväll låg vi ute på gräsmattan invirade i filtar och bara pratade om egentligen ingenting och det är sånt man blir glad av. Tack för mig, kvällen väntar
 
 
 
 

DAGEN IDAG

Skolan flöt på, köpte glass på lunchen för att kompensera den äckliga potatismosen. Efter skolan stack jag och Linnea ut och sprang. Jag tänkte dra med henne på en ny tur, men såklart så hittade jag inte. Blir inte ens förvånad längre. Vi sprang och pratade mRNA mellan träden (biologiprov på torsdag), hittade hem vilket jag är glad över.

Allting är så bra just nu. Skolan känns inte längre som skola, träningarna är njutningstimmar i solsken, vännerna är det världsklass på, idéerna flödar (kanske lite för mycket) och sommarlovet är runt hörnet. Vad mer kan man begära? Å jag är så lycklig att jag inte kan sätta ord på det utan jag bara virrar runt i min egen fantasi och småler mest intill hela tiden. Härligt det också. Godnatt alla fina människor där ute.


FOTBOOOOLL

Igår gick vi i skolan och efter den var slut så åt vi pastasallad innan vi som ville åkte in till ÖSD för att titta på fotboll, det var Östersund mot Ängelholm och det blev oavgjort. Vädret var hur bra som helst och vi fick värsta sightseeingen genom Jämtland (en litenliten del då) på vägen dit och hem. Var även klumpig nog att försöka hjälpa en med bältet genom att prata svenska trots att personen inte kunde just svenska, min vanliga tur. Fjällen ligger otroligt vacker just nu, åå så fint att se. En rolig kväll helt klart :D
 
 
 
 
 

SUPER SOLIGA SÖNDAG

 
 
 
Igårkväll åkte vi till en stuga i skogen som låg vid vattnet och grillade. Det var gott, mysigt och roligt. Idag så vaknade jag vid åtta någon gång, åt frukost och stack sedan ut på en fin springtur. När jag hade sprungit ca 1 timmme och 1 kvart på skogsvägar så kom jag till en vändplan (ville testa en ny runda), suck. Blev så less och trodde jag skulle behöva vända men hittade som tur var en liten stig som tog mig tillbaka där jag kände igen mig. Ett väldigt skönt och bra pass som slutade på strax över två timmar. De två bildern längst ned är från passet, allt är så grönt och fint just nu, älskar det. Nu grejar jag lite här lägenheten och ska senare bege mig till gymmet för ett brutalt jobbigt styrkepass. Hörs. 
 
 

ORSA GRÖNKLITT 2013

 
Här är en del av bilderna från Orsa i vintras. När jag tittar på dem så blir jag bara så glad. Tycket det lyser igenom alla bilder hur mycket glädje och kämparglöd det finns. Hur vi älskar det vi gör och hur mycket skidåkningen betyder. Alla kör efter sina förutsättningar och ingen dömmer någon, alla får vara med. Vara delaktig i skidfamiljen. Det är krävande och slitsamt. Blod, skratt och tårar, men det är så värt det♥ För att orka med att ta motgångarna som kommer och framförallt att komma igen starkare än någonsin så måste man älska det man gör. 
 
 

...


EFTERLÄNGTADE HELG

Då var helvetesveckan bestående av tuff träning och nationella prov i matte slutförd. Kunde inte sluta bättre med att persa på Hoverbergstestet med över 2 minuter, så jäkla skönt!!! Jag och Linnea firade att vi klarat av denna vecka med mat på Sibylla, välförtjänt och gott. Perfekt. Nu taggar vi skärgårdsdoktorn som är cirka så hääääär bra. 

 
glaaaaad.
 

HELL WEEK

 
Träningsmässigt den här veckan så är det verkligen en hell week. Idag hade vi styrkestest vilket var brutalt jobbigt men det var över väldigt fort som tur var. Imorgon har vi coopertest, löpning 3000m och på fredag hoverbergstest vilket är rullsidor 2,5 km uppför. Ska ändå bli sjukt roligt! 
 
Idag på skolan så hade treorna sin redovisning om sitt projektarbete och Linda hade gjort en film om hur det är att gå på ett alpint skidgymnasium. Filmen var så sjukt bra och glädjen bara spred sig när man tittade på den. Det är verkligen så himla kul att gå på ett skidgymnasium och gemenskapen går inte att hitta på något annat ställe. Alla är en familj och jag tycker det framgår väldigt bra i filmen, ååå super bra. Tycker verkligen hon har gjort en superinsats och ni MÅSTE se den, så klicka HÄR. 
 

INTE LÅNGT KVAR NU

Hann verkligen inte skriva något resten av helgen, fullt upp. Vädret var strålande, mer än strålande, överdrivet varmt typ. Vi solade, spelade volleyboll, hade vattenkrig, hoppade studsmatta, spelade fotboll, åkte rullskidor, bara en massa skoj. Ganska slut å söndagskvällen och helt sönderbränd på ryggen, aj aj aj. Igår var det skola som det alltid är, klar med matteboken nu yeeeey. Gick även in i några depptimmar igår om lite allt möjligt men nu är humöret på topp igen :D Just ja, Linnea rensade avloppet i söndags haha, jag gömde mig. Bilder från helgen.
 
 
 
 
 

KNYTKALAS

 
älskade hatade fotboll.
 
 
Gick ut vid tiotiden och la mig i solen. Ännu varmare idag än igår, ca 27 grader. Stört varmt. Linnea var tvungen att skydda sig och solskyddsfaktorn räckte inte riktigt till (bilden ovan). På eftermiddagen gick jag upp till Malin och började fixa inför vårt knytkalas som vi hade bjudit in alla ettor på skidgym till. Vi gjorde karuselltårta. Dock hade ena tårtbottnen ca 3-4 ggr för mycket bakpulver för jag kanske råkade ha i bakpulver istället för vaniljsocker och den andra bottnen glömde jag kyla så den satt bakplåtspappret fast på, sen så blev chokladbollarna lite för vattniga så de fick fylla ut runt tårtan som en vägg. Men det är sånt som inte syns när man har ett stort lass grädde på. Nu vet jag och Malin i alla fall att vi inte ska jpbba på ett konditori, så lite fick vi ut av det. 
 
Knytkalset var jättebra, strålande väder tyvärr lite för varmt (att jag ens säger så), fika i massor, hinderbana med ögonbindel, spottande av grodor, volleyboll och allmänt kul. Nu ska jag ut igen och göra någonting kul, livet är underbart!
 

LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG

 
Vaknade just, trodde klockan har halv nio så blev positivt överraskad att det var så pass mycket, sen kom jag på att klockan hade stannat. Tittade på mobilen och då visade den 7.16, min vanliga tur kan man säga. Men det kanske är lika bra för jag måsta sortera mina kläder eftersom en viss person, nämner inga namn, bytte plats på allt. Så när jag skulle ta en tröja ur tröjlådan låg det trosor där och då öppnade jag byxlådan men där låg träningskläderna, flippade ur, blev jätterädd och trodde någon gömde sig i min garderob haha. Förrsten så är det redan 20 grader ute, behöver jag säga att humöret genast blev på topp?
 
 

VÄRMEBÖLJA I ÅSARNA

 
 
kvällssol och skidisbrännan. 
 
ÅÅh allting är bara så himla bra just nu och igår var en sån där himla perfekt dag. Först så hade vi inga lektioner i skolan så den gick fort. Efter lunchen gick vi till Ica och köpte världens finaste marabou innan vi åkte hem för träning. Måste ha varit mer än 20 grader, så varmt. Vi hade gemensam träning med alpintötntarna och det var jättekul. Vi spelade fotboll, rullade gymnasiebussen, bärde däck osv, annorlunda träning som avslutades med en timmes löptur. Tog även årets första dopp igår (bilder kommer), dock i en bäck under löpturen men doppade hela mig inklusive huvudet så det räknas. Inte ens kallt haha. 
 
Så fort löpturen var klar var det på med bikini och ut för att göra Linnea och Sofia sällskap på gräsmattan. Efter lite vattenkrig och totalt nerkittlad kunde jag läsa världens bästa bok och lyssna på musik. Det är så roligt för alla blir på mycket bättre humör när vädret är på topp, ååå det är så härligt!! När det blev för tråkigt att bara ligga gick vi in och lagade middag. Sen gick vi ut och satte oss mot väggen i kvällsolen och bara njöt. Lite senare så var alla vi på skidgym som bor här nere ute på gräsmattan, gungade, hoppade studsmatta, pratade, lyssnade på musik och så. Kvällen avslutades på bästa sätt, med en fifa-tunering, sen somnade jag, döslut och glad.
 

SOMMARVÄRME

 
mina springskor innan och efter orientering, lite lerigt kanske. 
 
Egentligen har jag inte tid att skriva men jag gör det ändå. Dagen har varit riktigt, riktigt bra. Började med arbetstid hela dagen = inga lektioner. Efter lunch åkte jag rullskidor i hettan och sedan stekte jag och Linnea ute på gräsmattan i bikini. Såååå himla varmt och skönt!!! Kunde dock inte slappna av efter att ha blivit ihjälskrämd 2 ggr och nersprutad av vatten. 
 
Skrev det ovan igår men hann inte skriva klart inann vi skulle spela rappa kalja. Spelade det, skrattade mer och sedan eurovision (ja Ida, jag var tvungen, men jag njöt inte direkt) men bytte det mot de sista minuterna mot heckeyn som var 1000ggr bättre. 
 

HEJ DÄR

Ganska dålig på uppdateringen de senaste dagarna. Har gjort mycket annat roligt men ska försöka bli bättre.

Igår var jag i ÖSD och orienterade. Väldigt kul men det gick inte så bra i början. Kom hem vilket är ett gott tecken.

Idag hade vi crossfit och sen sprang jag med Madde. Virade omkring i skogarna ungefär. Nej men Madde visade lite nya stigar och förklarade vägar så nu har det klarnar lite för mig. Sen så jag jag och Malin gjort raggmunk och en massa annat skoj. Sitter nu i soffan pigg som en mört. Ska dock ej klaga.


SOMMAREN JAG BLEV VACKER

Jag har börjat läsa om min favoritbokserie, sommaren jag blev vaker. Älskar böckerna, helt totalt fullkomligt älskar.
 
Ett litet, litet utdrag, som är för bra formulerat för att jag inte ska skriva det. 
"Han släppte. Sedan tryckte han ned mig under vattnet. Det gjorde inget. Jag var andlös redan innan." 
 
 

PLUGGIS NEJ NEJ

För första gången i den här mattekursen så ligger jag i fas, känns det som. Nationelltprov nästa vecka och är klar med alla kapitel, yey. Sen är matten bortgjord, då är det bara kemin kvar. Och samhällen. Och biologin. Några roliga veckor framöver känner jag hehe. Nejdå men allt blir roligare nu när det är så ljust och varmt ute. I helgen var det varmt, hemma. Helgen kändes som sommarlov och sommarlovet ligger runt hörnet så det här blir bra, riktigt bra. 
 
I torsdags drog jag och Frida iväg på vad som skulle bli en picknick vid vattnet men som slutade i att vi åt vindruvor under en gran i skogen. Funkar det med. Det började regna ganska väldigt mycket när vi cyklade mot vattnet och granar funkar bra som regnskydd. Blev mysigt det med. Bilder nedan.
 
 
 
 
och en bild på stället som vi egentligen skulle till, från förra sommaren.
 

ORIENTERING OCH SKRIKANDE TÅLAMOD

Åkte iväg med mamma ganska tidigt imorse på orienteringstävling i Årsundaskogarna. Tror mamma var rätt nervös när hon såg min bana haha. Men i mål kom jag. I början gick det hur bra som helst, träffade alla kontroller någorlunda och sprang jättefort, sen bommade jag sjuan, rejält och var tvungen att virra omkring och där förstördes min dag typ. Finns få saker som är så irriterande som när man inte hittar en kontroll. Usch vad jag blev på dåligt humör då haha. Hittade den tillslut och kom in i flytet igen. Gick jättebra tills jag kom i mål och inte var godkänd. Fan. Tydligen hade jag tagit fel kontroll tio. De låg väldigt nära varandra bara att ena låg på en kolbotten och andra i blötmark. Vilket jag skulle ha sett om jag var lite bättre på karttecken. Bättre lycka nästa gång helt enkelt. 
 
Nu då, nyss ätit i Ljusdal men tror jag bara blev hungrigare. Tänkte byta min trend med att bara äta pommes och korv här så beställde in vad jag trodde skulle vara en tacotallrik, dock var det mer tacochips med ost och några strön köttfärs. Så nu äter jag ahgrens bilar vilket var det enda jag hann få med mig hemifrån. Lite panik när jag packade och väskan vägrade att rymma alla mina saker... 
 

SHOPPINGKAOS

Åkte till Valbo och köpis igår medan Alma red. Helt smockat med människor i mitten av köpcentret och sedan såg jag Anton Edwald var där haha. En massa skrik och sånt men lite folk i affärern i alla fall. Fick med en held del saker och angående de mönstrade jeansen så var det kärlek vid första ögonkastet.
 
 

NEW NEW NEW

Lite nytt här i bloggen, headern och menyn med andra ord. Somrigare och finare, enligt mig. Tackar min fina vän Ida för allting♥ Läs hennes fotoblogg HÄR eller HÄR. 
 
 

NYFRISERAD

Är just vad jag har blivit. Gjorde ljusa slingor som jag göra varenda vår sedan några år tillbaka. Nytt och fräscht till sommaren. Blev jättenöjd och det kommer bli ännu ljusare nu när solen tittar fram. Före och efterbilder nedan.
 
 
FÖRE                                                                 EFTER
 
 

FÖRSTA RULLSKIDTUREN AVKLARAD

 
Köpte lite sommarkläder i Valbo och när jag kom hem åkte jag ut och åkte rullskidor. Ida följde med som sällskap och det kändes verkligen sommarlov. Hur varmt som helst så kunde åka i kortbyxor och t-shirt och ändå svettas ihjäl, helt otroligt. Inga vurpor blev det heller så jag är mer än nöjd. Bilder på kläderna kommer om jag orkar.
 

I'M HOME

Yes, som rubriken säger. Tog bussen till Östersund igår efter skolan och sedan tåget till Gävle. Vilken lycka det var att kliva av på stationen i Gävle efter att ha varit på resande fot i ca 6 timmar. När jag kom hem möttes jag av en sovande kompis i soffan, haha. Hann tyvärr inte ta något kort. Kvällen spenderades med god mat och mycket, mycket skratt. Så skönt att vara hemma ett tag igen och att allt är som vanligt. Snart ska jag in till stan och shoppa, vädret säger ju inte så mycket andra. Ha en bra långhelg. 
 

HELDAG PÅ HELAGS

 
 
 
HELT JÄVLA UNDERBART. Sjukt på riktigt hur fantastiskt, makalöst, underbart det var. Vi var alltså på fjället Helags som ligger ca 10 mil från Åsarna om jag har förstått rätt. Så imorse klockan sju rullade gymnasiebussarna iväg och det var riktigt varmt och soligt. När vi hoppade ur bussarna vid Helags var det mulet, blåste och kallt. Allting kändes genast mycket tråkigare. Tänk vad vädret kan göra.
 
Vi började åka mot själva Helags, det var blåst, kallt, varmt, man sjönk igenom skare, dvs inte alls roligt. Efter tre (!!!) timmar kunde jag säga hej till fjällstationen helt slut. Visste aldrig hur långt jag hade kvar heller så när jag var ca 1,5 km ifrån stugan bröt jag ihop (sista bilden) haha. Tog lite socker och vips så var livet ljust igen. Spurtade på som satan mot stugan för jag hade så djävulskt ont i tummen och var hungrig. När jag kom till fjällstationen sken solen, himlen var blå och det blåste inte.
 
Efter att vi hade ätit så åkte vi tillbaka och det var nu det underbara började. Hårdare spår, skinande sol, medvind, ja allt. Allting var så fruktansvärt fint och man bara åkte och log hela tiden. Verkligen, verkligen något som man inte får uppleva varje dag. Så trots den dåliga början så blev det toppen, bättre än toppen, bäst. Allt som allt åkte jag skidor i 4,5 timme, den ni. Nu är fejset lagom rött osv, men vem bryr sig? En av de bästa dagarna. 
 
Kram från en lycklig och trött Lina. 
 

WIEEE GRATTIS FINASTE SYSTER

Idag fyller ingen mindre än min lillasyster Alma år. Helt sjukt vad jag tycker om dej, verkligen. Kanske visar det i mest form av bråk osv men vadå syskonkärlek ju♥ Du är så knäpp och konstig men ändå så är du bäst. Finns ingen på denna planet som jag kan ha roligare med. Utan dig så vore livet grått och trist. Nu ses vi inte heller lika ofta som förr och tror det nästan är bäst för oss båda haha, man kan få lite för mycket av det goda. Saknar dig pluppis.              
 
Jag saknar att bråka med dig på mornarna när du är som mest trött och sur. När du sitter där vid frukostbordet och bara suckar också kommer jag, med energi tagen från en duracellkanin och hoppar runt omkring dig. Allt för att det är så kul när du blir arg på mig. Jag saknar att springa in till dig när du ska sova och hoppa i din säng och jaga iväg Tussan. Jag saknar att spela in konstiga filmer med humor som bara du och jag förstår. Jag saknar att du alltid ska härmas. Jag saknar dina och Axels hyss och när ni gaddar mot er mot mig. Jag saknar ditt och mitt språk, dina idéer som till och med är konstigare än mina egna. Jag saknar min syster. Men snart, då kommer du inte få en sekund ledigt, för snart, då är det sommarlov. 
 
Hoppas du har haft den bästa dagen, det förtjänar du. Älskade, älskade syster.
                                                                                                                                     
 
 
 
 
 
 

VEM BRYR SIG EGENTLIGEN OM HUNDRA ÅR

 
jag tror på sagor med lyckliga slut. de kanske inte kommer idag, inte imorgon, men de kommer. 
 
Så sjukt varmt idag. Riktig sommarvärme ute alltså. på grund av detta så gick vi och satte oss på en brygga på lunchen och bara stekte. Sååååå varmt. Jobbade väldigt flitigt på matten idag, effektivaste lektionen hittills helt klar. Nu är allting bara sådär grymt härligt och det blir inte sämre. Imorgon ska vi nämligen ÅKA SKIDOR!!! Yeeeey. Till Helags ska vi som är ett fjäll med mycket mycket snö. Det ända negativa är att vi ska åka 7.00 imorgon bitti. Kanske dags att tänka på refrängen Lina? Det är så mycekt jag vill göra, ergin är på topp och det känns som livet har vänt till min fördel igen.Just ja, har ni provat vaniljglass med kokta hallon över? Om inte, DO IT. 
 
 

NÄR MAN SPRINGER VILSE FÅR MAN SKYLLA SIG SJÄLV

Tänkte springa 1- 1,5 timme men när vägarna inte visar sig vara de vägar man trodde så är det lätt att det blir lite längre. Med andra ord sprang fel på x antal ställen och vips så blev passet 2,5 timme men det funkar det också. Har sprungit 4 timmar på två dagar, kanske inte det snällaste jag har gjort mot mina ben men det är bra tidsfördriv. Idag var det även jättesoligt och fint! Nu till något tråkigare, plugg...
 
 
det kalla vatttnet i fjällbäckar är sååååå gott på långpass.
 
 
fastnade på en "ö" på en myr när jag sprang fel, det var bara att springa fort som attan.
 

...

 
Vaknade ganska tidigt pga tummen och jobbiga drömmar. Vid lunch drog jag ut med Linnea och sprang, fint väder och lugnt fart gjorde passet perfekt. Snart är lördagen slut och då känns det som helgen är slut, positiv jag är. 
 

FJÄLLSKIDÅKNING


LITE VARIATION I VARDAGEN

Istället för att plugga matte som är det jag brukar göra på fredagar så åkte jag in till Östersund för att rönka tummen. Drog med mig Linnea också som egentligen skulle göra ett matteprov. Som tack att hon hängde med bjöd jag på McDonaldsmat efteråt, hoppas du blev nöjd. Rönkade iaf tummen som gör förjävlig ont, höger dessutom så ett under att jag inte har stora matfläckar på tröjan nu när jag måste äta med vänster. Inget var brutet som tur var, en lättnad, så nu är det bara att vänta. Hoppas ni har haft och får en bättre start på helgen än vad jag har haft. Att ens glädje kan vända så fort och bara försvinna, det är märkligt.
 
 
 
 
Kände mest såhär när jag satt på röntgen en fredageftermiddag medan alla andra spelade fotboll, tur jag hade Linnea och godiset. 
 
 
Min hand efter dauerbindan igår, kunde inte röra den för det hade varit så hårt lindat. Söt Linnea.
 
 
Tidsfördriv i väntan på bussen. 
 
 

EN SÅN HÄR DAG SOM BÖRJAR BRA MEN SLUTAR I SMÄRTA

Skola på förmiddagen och träning efter lunch. Inget konstigt, jo lite. Det är den andra maj och jag åkte skidor. På fjället och det var riktigt bra, tills jag ramlade. Tro alltid att jag har kontroll men vips så ligger jag där på marken, lika förvånad varje gång. Idag var det tummen som tog den största smälln, liksom landade på den. Jag brukar inte klaga men fan vad ont det gjorde (och gör). Brukar inte heller grina men idag sprutade tårarna, helt stört vad ont det faktiskt gör. Ska till hälsocentraln imorgon bitti för att kolla upp den, bäst så. Ha en bra kväll. 
 
Bilder kommer när jag är mindre handikappad.
 

WE HEART IT

 

FÖRSTA MAJ

 
Igår var det då Valborg. Gick först i skolan hela dagen och på kvällen grillade vi. Jättegott och roligt. Gick aldrig till någon kase vilket måste vara första gången i hela mitt liv. Kallt var det också. På sista April brukar man kunna gå i T-shirt men tydligen inte här, här i Jämtland.