baddag

Idag har jag legat vid vattnet hela dagen. Hela 24 grader i vattnet vilket är underbart. Lite färg har man fått också och en utläst bok. Om mindre än en månad flyttar jag. Overkligt. Obegripligt. Otroligt.


Frukost

Igår så var jag på grönan och hade det förvånansvärt bra. Jag brukar inte gilla att åka karuseller men igår så åkte jag det mesta utom insane. Hehe, någon måtta får det vara. Jag älskar tivolikänslan, speciella snacks och en massa lotterier. Jag åt sockervadd, remmar, popcorn och mjukglass! Man lär ju passa på när det finns tillgängligt ;) Idag har jag hunnit med ett svettigt intervallpass och snart ska jag lägga mig med en bok. Jag har gått och blivit en bokmal, eller ja nästan! Ha det bra i sommarvärmen...


DALARNA #2

Jag bjuder på en bild på mig själv när vi spelade fotboll.
 
 Picknick vid sjön siljan. Mmmmm.

DALARNA #1

Hej hopp! Jag har varit på en liten semester i Dalarna med några kompisar de senaste dagarna. Efter fyra byten med tåg och buss kom vi fram till siljan. Vi badade (jääättekallt i vattnet), åt, cyklade, spelade kort, fikade mm. Det var mysigt och blev en lyckad tripp med fint (!) väder.
Vi började tidigt på fredag morgonen. 05.25 gick första bussen. T R Ö T T.
Vi storhandlade på en ICA affär. Oj vad vi skratta när vi gick där ifrån. Det kändes så konstigt, liksom storhandla. Haha.
Siljan och på andra sidan sjön Sollerön. Dit ska jag på läger om några veckor. Längtar!!!
En massa mumsiga matbilder. Allt lagade vi själva och jag tyckte det var vädigt kul och bra träning för mig inför i höst.
 
Fortsättning kommer...

linaåslund

Här kommer början av mitt lilla projekt som jag håller på med. Jag har blivit helt beroende av alla justgirlythings mm, på facebook. De stämmer ju så sjukt bra! Så nu ville jag vara en liten härmapa och testa göra egna. Hehe. Ha överseende för grammatiska fel och konstig engelska, haha!
Skriv gärna vad ni tycker om dom. Om de är bra, eller om det är för härmigt, även om ni har ideér på "citat" som jag ska använda mig av. Tack! 

Personlig almanacka

 
Jag tänkte tipsa om en almanacka som jag har haft hela året. De flesta har väl kalendern i mobilen eller så, men jag tycker det är mycket mysigare med en riktig. På personligalmanacka.se (länk) kan du designa din egen, göra den precis som du vill. Det gjorde jag och jag har använt den flitigt hela året, kanske lite mindre nu på sommaren... De är lite dyrare men helt klart värt det. Min håller på att ta slut så jag ska designa en ny tills nästa termin börjar. Prova att designa en bara för skojs skull!

regn, regn, å sol

Back on track, skulle man kunna säga. Jag har varit småsjuk hela förra veckan och därmed inte orkat göra någonting. En hel vecka bortkastad på att bara se på tv, läsa och sova helt enkelt. Det behövs faktiskt iblan, det gjorde att jag har fått dubbelt så mycket energi nu vilket är positivt.
 
Jag har inte kört en riktig träningsvecka på 5 veckor vilket är katastrof. Idag kunde jag äntligen åka ut på ett rullskidspass efter sjukdom och oj vad skönt det var. Det var väl egentligen inget roligt pass eftersom jag borde vara i så mycket bättre form det här laget, men men, man får ta steg för steg och det är inget att deppa för. Skönt att vara tillbaka på banan igen liksom! Om några veckor väntar roliga läger och sedan skidgymnasium, så det gäller att träna på nu.
 
Åter till passet. Först så körde jag lite teknik med min lillasyster och sedan tog vi en sväng in till min gammelmorfar som fyller 89 idag, grattis. Efter det så åkte jag hon hem och jag fortsatte fyrtio minuter till. Det var hur varmt som helst så det gjorde ingenting att det kom lite sommaregn i några minuter.
 
Det är så här som det ska vara på sommaren. Lagom värme och sol. Sommaregn lite då och då. Regn som man kan vara ute i och bara njuta. Lite sådär lagomt, svenskt helt enkelt. För det är väl lagom är bäst?
 
Grattis säger jag också till min kompis som klarade sitt teoriprov idag! Äntligen. Så senare ikväll blir det en sväng med mopparna och förmodligen lite glass. Bilder kommer om planen går i verk. Jag kände att inlägget blev långt, skyll er själv som läste!
 

Lev!

Bloggningen kommer att bli mer intressant, det känner jag på mig. Jag har ett litet mini projekt på g som förmodligen kommer att komma upp under veckan. Håll utkik!


England


90210

Ligger och tittar på 90210 nu, älskar den serien! Jag fick den hela första säsongen av Frida när jag fyllde år, lycka. Idag har jag jobbat hela dagen så ikväll har jag bara tagit det lugnt. Imorgon hoppas jag att vädret är bättre så att jag faktiskt kan vara ute och njuta av sommarlovet.
 
Sweet dreams

Alla dagar är den andra lik

Dagen har varit jättechill. Jag började den med en rejäl sovmorgon till tio, länge för att vara mig.Sedan tog jag på ig rullskidorna som jag inte stått på på en hel månad. Passet var hur jobbigt som helst, ovan. När jag nästan var hemma vurpade jag och skrapade upp mig. Lyckat! För att inte byxorna skulle fastna i såret fick det bli kortbyxor trots vädret.
 
Vid lunch tog jag moppen upp till farmor för lunch och fiske men det blev lunch och kortspel istället. Funkar bra det också. Istället för att åka raka vägen hem åkte jag in till mormor och morfar och fick jordgubbar från deras land och mjölk. Det godaste på hela dagen!
 
Nu sitter jag i soffan bredvis min sovande katt och dricker sockerdricka. Jag ska strax fortsätta skriva på en berättelse...kram
 
Bilder från språkresan tänktejag ladda upp men det gick inte...suck, så det blev en tupp som en fin tjej ritat i paint ;)

TORQUAY 2012

Hmmmm...bilderna hamna på fel ställe! åååååå orkar inte med skiten.... jag fortsätter sen när mitt tålamod kommer tillbaka. Adjö så länge På bildern är det iaf när vi fiskade krabbor, hur kul som helst men asläskigt. Jag vågade inte röra de små kvicka djuren. När vi hade fångat de släppte vi tillbaka dem. (läs det här som om det vore sist)
 
Jag har alltså varit på språkresa i Englande med två av mina kompisar, Hanna och Fredrika. Jag ska nu försöka berätta i ordning om vår fantastiska resa.
 
Först så åkte vi ju såklart till Arlanda. Där mötte vi upp resten av språkresegruppen innan vi tog flyget vid 12 tiden till England, London tror jag. Jag kommer faktiskt inte ihåg haha.
 
Sen blev det en bussresa från flygplatsen till staden Torquay som tog ca 4 timmar. Vi var väldigt förväntade på att få se vår värdefamilj då. Jag sov den mesta delen av vägen ;)
Så här såg vår utsikt från vårt sovrum ut. Helt underbart vackert!
Vi bodde hos en värdefamilj som det heter, en bit utanför Torquay, Paignton. Det var väldigt trevligt och man fick prova mycket ny mat (!).
 
Vi var iväg på flera utflykter. Bla till Brixham, och ja, kommer inte ihåg några fler namn men det var en del. Vi gick runt och kikade i de mysiga städerna, fikade på cafeer, shoppade och tog bilder!
 
 

Jag gråter bara i regnet

Jag har precis myst mig ned i sängen med systers laptop och härlig musik, love♥
Det regnar utomhus men jag trotsade vädret imorse och satte på mig en av mina blommiga klänningar som jag köpte i England med en tjockare tröja över.Jag går även runt med mina nya, vita, låga converse inne. Det är ju såååå snygga!
 
Om ett tag kommer ett inlägg om resan upp, jag knåpar på det nu...

Jag gråter bara i regnet

Jag har precis myst mig ned i sängen med systers laptop och härlig musik, love♥
Det regnar utomhus men jag trotsade vädret imorse och satte på mig en av mina blommiga klänningar som jag köpte i England med en tjockare tröja över.Jag går även runt med mina nya, vita, låga converse inne. Det är ju såååå snygga!
 
Om ett tag kommer ett inlägg om resan upp, jag knåpar på det nu...

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem från min livs resa i England. Tre underbara veckor i kuststaden Torquay med underbar människor. Just nu håller jag på att packa upp, laddar in bilder från kameran (ca 900st), tittar på missadetv-serier m.m. Försöker få ordning på livet helt enkelt. Regnet öser ned utanför fönstret men jag är glad ändå, för det är sommar, svenska sommar!
 
Jag kommer göra ett större inlägg under dagen med mer specifikationer om resan...hörs!