STADEN

Idag har jag varit i stan med Idor och Frideli hela dagen. Jag shoppade mycket och det var verkligen välbehövligt. Vi åt lunch på en taco-restaurang och hade det trevligt. Snart ska jag iväg och åka skidor och efter det har jag, Ida och Frida julklappsbytning. Ha det bra...! 
 

TANDLÄKAREN NÄSTA

en bild på mig och syrran tagen dan före dopparedan
 
Idag vaknade jag innan nio så tittade lite på tv. Som jag sa till Linnea, det bästa med att vara hemma är Disney Channel, haha. Vid halv elva tiden mötte jag upp Ida och gick på en promenad i finvädret. Kamran var även mer så förmodligen kommer det att komma lite fina vinter bilder här på bloggen. Men först, tandläkaren...hörs!
 

MAMMA OCH PAPPAS JULKLAPP

Visste inte vad jag skulle ge till dem så fick bli det här. För att tynga ned paketet lite så la jag i mina strumpor i pappas, såklart ser han bara strumporna och slänger kortet, så typiskt. Efter ett tag fattade jag att han inte fattat att det var någonting mer i paketet än mina använda strumpor, haha. 
 

DET GICK FORT, KANSKE LITE FÖR FORT

 
 
Tiden bara flyger fram och om några dagar så är det nytt år. Kan inte riktigt förstå att jag redan gått 1/6 i gymnasiet, sjukt. Tänkte förvarna er att jag ska göra en årssummering, det kan vara ganska kul att titta på senare i livet, hehe. 
 

ÄR JULEN SLUT?

bilder från förra årets julafton hos M&M. 
 
Haft några rikitgt bra dagar med familjen och släkten. Ätit mat, fikat, öppnat klappar, tittat på film, spelat kort, åkt skidor och gjort sånt man gör under julen. Eftersom att jag knappt önksat mig något i julklapp så fick jag inte någotning särskilt men ska få saker när vi åker och shoppar vilket blir perfekt. Jättetaggad på nyår nu. Några från Åsarna kanske ska komma och fira med mig och mina kompisar, vore så sjukt kul, hoppas hoppas. 
 

JULAFTON

Jag och Alma gick ut och tog lite kort imorse i vår juloutfit. Kanske lite mörka bilder men that's life ;)
 

DET VAR NÄRA

Riktigt fint utanför fönstret, perfekt julaftonsväder. Tänk er stora snöflingor som faller ned, det börjar skymma, förväntansfulla känslor, några hårda knack på dörren, tystnad, "finns det några snälla barn här?". Julafton♥
 
Fjorton minuter innan gästerna kommer är även jag, Lina Åslund klar med presenterna. Inslagna och färdigrimmade, pjuuuuuh. Det kan vara lätt att sväva bort i alla stress och alla måsten men försök att ta vara på julen mer än bara på det matriela. Lova det, tack. 

EN DAG I DECEMBER

 

UNDERBART

under kvällen kommer blider att komma upp som jag fotade i den fina decemberdagen
 
Idag har jag julhandlat med mamma på ICA, ganska kaosartat. Nu väller det ut saker så fort man ens tittar på kylen. Jag har bestämt mig att äta allting jag vill imorgon och strunta i om jag kommer ligga och må illa hela natten. Brukar tyvärr bli så om det blir för mycket sött... 
 
Vid tre tiden drog jag och mor min ut i skogen för att åka skidor. Det hann bli ganska mörkt innan vi kom tillbaka men survivers som vi är så var det inga problem :D Ikväll är det grinchen, musses jul och bingolotto, baka mozartkulor och knäck som står på schemat. Juligt värre. 
 

ÄNNU EN DAG NÄRMARE JUL

julfika med clementiner och pepparkakor
 
Idag/inatt så sov jag ut riktigt ordentligt. Jag sov upp mot 11-12 timmar, vilket inte händer ofta. Idag ska det sista fixas innan julafton och jag känner att jag ligger lite efter och det är ingenting som jag planerar att göra någonting åt. Igårkvää så skrattade jag så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag pratade med Linnea och vi diskuterade prinskorvar, eller änglanuppar som vissa här hemma säger. Vad säger ni? Oj oj oj vad vi skratta, haha. 
 

NEW YEARS EVE

En film som ALLA måste se. Man får sådan känsla och hela filmen får en att le. Mysig och väldigt sevärd. Jag har alltid, inte hatat, men ogillat nyår, men när jag ser den här filmen blir jag riktigt taggad. Så SE DEN! (även många kända skådespelare med vilket är ett stort plus)
 

(bilden tagen härifrån)
 
 

DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

Ligger som en död sill i sängen nu. Tränade bara en kort sväng för jag har fått en förkylning, suck. Bara att bita ihop och vila. Sjukt fina spår och bra temperatur (ca -7) gjorde passet ok ändå. Imorgon kanske jag tar nya tag beroende på hur jag känner mig. 
 
Ha en bra kväll och njut av julen medan den är kvar... 
 

SKIDTÄVLING

Precis kommit hem från skidtävling. Roligt att titta men ändå ledsamt eftersom att JAG vill vara den som är nervös, står på startlinjen, värmer upp, proppar i sig äcklig mat, stupar över mållinjen, tar ut sig, åker fort, funderar över varför man utsätter dig för detta, tävla helt enkelt. Snart så.

Nu ligger jag under en filt i sängen och lyssnar på musik. Knät har fått sig en omgång av voltaren, mamma lagar mat. Vilken lyx att slippa göra maten själv, istället kan jag vila och ha det skönt. Om någon timme sticker jag till spåret och kör ett pass med Olivia.

Ikväll ska vi baka julgodis, fixa gran, titta på julfilmer. Hoppas julstämningen kommer för just nu känns det hopplöst...


TOMTENISSA

 
 
 
 
Två bilder från förra julen när jag var tomtenissa i solängens luciatåg. Observera att jag inte är seriös på någon av bilderna, hehe. 
 

EN DAG NÄRMARE JUL

Bilden tagen igår på oss skidisar, vi såg ut som tomtenissar allihopa när vi strosade omkring i skolan i likadana tröjor, present fick vi också. Tack fjällgymnasiet för den här terminen, jag ska göra en summering så småningom tror jag. 
 
Roligt att så många tittar in här på bloggen nu för tiden, verkligen. 
 
Igår tittade vi skidisar på en dokumentär om Sixten Jernberg i skolan. Jättebra och jag tycker alla ska se den, skidåkare eller ej. Vilken kämparglöd säger jag bara. Ni kan se den här. Till lunch så blev det tomtegröt och kladdkaka, mums. På eftermiddagen fick man julpyssla eller titta på Sunes jul. Jag fick fina julkort av Linnea och Erik, taaaack. Vi avslutade med fika i fiket och julsånger.
 
På kvällen så gjorde jag och Malin tacos och hade det trevligt. När jag skulle packa allting som jag skulle ha med hem så blev det lite mer än vad jag hade tänkt, typiskt mig. Så idag när jag skulle gå till bussen så tänkte jag ge upp. Jag funderade helt seriöst på att lägga mig på backen och skrika. En ryggsäck på magen, en enorm ryggsäck på ryggen (även kallad pjäxbag), en stor, tung väska på hjul i ena handen, ett skidfodral+ stavfodral i andra handen. Jobbigt, JA. Kom till bussen, satte mig på bussen, åkte 34 mil söderut och var hemma. Kom dock inte hem förrän vid åtta trots att jag var i Gävle vid ett för att jag var hos sjukgymnasten och handlade julklappar med la familja minus pappa. 
 
Imorgon ska jag hänga med och vara coach åt syskonen igen på en tävling. Efter det så blir det att själv nöta skidor i spåret. ÄNTLIGEN. Vet nu vad jag har för problem med knät, inflammation i ledbandet som går under knäskålen. Punkt. Nu sova, godnatt. 
 

ONSDAG

Måste ha varit den absolit tråkigaste dagen i skolan idag på hela terminen. Hade absolut ingenting att göra... En positiv sak hände i alla fall. Jag fick A (!!!!) i Svenska. Nästan lika glad som för matten, men bara nästan. 
 
Annars idag så har jag tränat styrka med Linnea som coach, pjuuuh säger jag bara och hej träningsvärk. Åt köttbullar på Ski Center med hela gänget som någon slags hejdåinnanjullovetmiddag, trevligt. Efter det så moppade jag hela lägenheten (Maja damsög och Linnea bossade från sjuksängen). Fick förresten julbord i skolan, prinskorv, köttbullar, mjukbröd, kladdkaka, grädde, julmust, hallonsylt och mandarin. Inte nog med julbord till lunch och Ski Center till middag, Malin bjöd på julfika. Blåbärspaj, julskum, vaniljsås, pepparkakor, nonstop, popcorn och saft. Vet inte om jag tar mig ur sängen imorgon hehe.  
 
Julavsluting i skolan imorgon och på fredag drar jag hem. 
 

FOLKSAM 2012

Blickar tillbaka till Folksam Cup 2012♥♥♥
 

SOM FÖRR

Rosor är röda,
Violer är blå,
Vänskapen vinner alltid ändå. 
 
Tacka alla mina fina vänner som alltid finns där och lyser upp min vardag. Ni vet vilka ni är♥
 
 
 

HAVREGRYNSGRÖT

Till frukost idag så kokade jag havregrynsgröt, vet inte om jag sagt det förr, men jag tycker att det är så underskattat. Jättegott ju, särskilt med lite jordgubbssylt uppe på, mmmmm
 
Igårkväll så kom det många hit och fikade på en tårta som Sofia hade varit så snäll och gjort. Vi spelade mest Maffia hela kvällen som är ett kortspel. Kändes ungefär som vecka ett när jag började här. Nostalgi haha. 
 
Om några minuter ska jag dra mig till skolan och sedan träna på eftermiddagen, kram♥
 
 

GLAD

Fick reda på mitt betyg i kursen matte 1c idag och det kunde inte bli bättre. Jag fick ett A. Så sjukt glad och det var verkligen mitt mål. Nu kan jag lugnt konstatera att alla timmar med huvudet i matteboken har varit värt det och jag ser fram mot nästa mattekurs. 
 

FÖDELSEDAG

ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva ut i hundrade år... 
 

Byt ut han mot hon så har ni sången som jag och Linnea sjöng för Maja imorse klockan 05.35. Nu är även du 16 år Maja, grattis. Vi väckte henne med frukost på sängen och sedan gick vi och sov igen. Vi hade träning på morgonen idag för alla längd hade sprintträningstävling i Östersund, men mitt knä är inte riktigt bra än så jag stannade hemma. Mådde inte så bra imorse men nu mår jag mycket bättre så ska snart jag dra mig mot skolan och ha avslutning på mattekursen. 
 

ETT VARMT TACK...

 
...till Ida som fixat tillbaka min blogg till det normala (så bra det gick). Jag ska knåpa på designen när jag har tid att förstå mig på alla kombinationer och mallar hit och dit. Tills dess får det duga. Ida går iaf sitt första år på mediaprogrammet och knäpper sjukt fina bilder, hon är riktigt duktig. Så läs hennes blogg HÄRHÄR  eller HÄR
 
 

I SKOLAN

Sitter i skolan och har arbetstid ända till lunchen. Vet inte riktigt vad jag ska göra för jag har lämnat in allting som behövs den här terminen. Ganska skönt. Nu kommer två vinterbilder. 
 

ÄTA, ÅKA SKIDOR, SOVA, ÄTA, ÅKA SKIDOR....

Tänkte berätta om hur vårt bruksvallarna läger gick till dag ut och dag in, haha. Äta frukost, åka skidor, äta lunch, sova middag, åka skidor, äta middag, äta kvällsfika, sova och så om igen. Samanfattat: äta, skidor, äta, sova, skidor, äta, äta, sova. Livet som skidåkare är bra tufft. 
 
Kom och tänka på det när jag hittade denna sjukt sanna bild på Olivias (länk) blogg. 
 

PEPPARKAKSHUS

Bilder på mitt och Linneas pepparkakshus. Just nu är nästan alla godisar uppätna, haha. Jag är stolt över vårt hus och tycker det blev vackert, helt klart värt fyra timmars arbete. 
 
 

KRÅNGEL MED BLOGGDESIGNEN

Som ni ser så är inte allting som det har varit, jag råkade nämligen återställa allting men jag har en väldigt snäll vän som har fixat det mesta nu. Är dock inte klar men vet inte när bloggen ser ut som vanligt igen, stå ut.

JAG GILLAR DETALJER MED EN MENING

När jag blir äldre så vill jag köpa ett hus på landet. Det ska vara vitt med stora ytor och ha en trädgård som nästan är igenvuxen. När jag kommer dit första gången så ska jag vara tvungen att använda händerna för att ta bort buskarna som täcker den fina arkitektur som gömmer sig bakom stora lönnar och rosenbuskar. Verandan ska vara stor och alldeles sådär lagom sliten som betyder att det har varit ett gästvänligt hus med många trevliga personer. Precis innanför ytterdörren så ska den breda, krokiga med lite vinda trappsteg gå upp på övervåningen. Övervåningen med en stor ljus hall och två stora dörrar ut på på balkongen. När jag står längst ut på balkongen, lutande mot staketet med ett vackert mönster så ska jag kunna känna syrenernas goda doft och tänka "Det här är mitt. Det är här jag ska leva resten av mitt liv med dem jag älskar."  Sedan ska jag kunna vända mig om och då ska han komma och lyfta upp mig i sina armar och snurra runt av lycka. Efter det så ska vi gå ned till köket med vedspis och tak högt som mount everest. Vi ska sätta oss vid det vita, slitna köksbordet på rangliga pinnstolar och titta i inredningstidningar tillsammans och bestämma hur vi ska ta oss an vårt framtida hus, vårt drömhus. 
 

Det där var ett utdrag från en av mina berättelser som jag håller på att skriva. 

JAG HAR TUREN...

 
Ibland så önskar jag att jag inte hade allt det där som jag har, jag tror att jag skulle uppskatta allting mer då än vad jag faktiskt gör. Men på ett sätt så tänker jag att jag kan väll lära mig att uppskatta allting som jag har och inte sukta efter det som inte är mitt, än. Kommer dagen att komma då jag inser på riktigt vilken jävla tur jag har? Jag, jag är 16 år. Jag har endast levt 16 år av mitt 100-åriga liv. Jag har turen att kunna träna och röra mig normalt. Jag är smart. Jag har en lägenhet bredvid skidspåret där jag kan göra det som jag tycker om mest. Jag får åka skidor på nästan halva min skoltid. Jag har en familj som är utöver det vanliga, positivt sätt. Jag har mat på bordet varenda jävla dag. Jag har pengar till att köpa kläder och andra fina saker som jag tycker är nödvändiga. Jag har kompisar som jag kan skratta med tills jag gråter. Jag kan skrika till mina kompisar och säga att de är dumma i huvudet eller att jag älskar dem. Jag kan ligga i min säng och gnälla över att min dator inte funkar och ändå inte må dåligt över det. Jag har det bra helt enkelt. 

JULKLAPPSHANDLING

Bestämde oss igår kväll för att åka in till Österund idag och handla julklappar. Gick inte så jättebra eftersom att jag kom hem helt utan julklappar. Köpte lite smycken och en klocka iaf. Dock visade det sig att klockan var på tok för stor så är tvungen att åka tillbaka och göra fler hål i armbandet någon gång. Hur som helst så blev det en rolig och trevlig dag i staden. Förresten så brann Åsarna Hotel ned tidigt imorse. När jag vaknade så såg jag en massa rök och stora lågor + brandbilar. Hotellet var nedlagt men ändå, läskigt... 
 
Fick just ett samtal från Linnea. Ganska kul att hon ringer för att fråga en sak när det är endast en vägg mellan våra rum, haha. Ikväll ska jag titta på julkalendern, polarexpressen och skidor. Grymt. 

FREDAG OCH SKIDÅKNING

JA, ni läste rätt. Skidåkning. Har precis varit ute och åkt skidor i en timme, dock bara stakat men det är ett stort framsteg. Första seriösa skidpasset på ca 3,5 vecka, den ni. Nu är jag härligt mör i överkropp så det ska bli skönt med en sovmorgon och vilodag imorgon. Om ni ville veta så har jag börjat älska havregrynsgröt, sååå gott. Åt det precis hehe och även varje dag till frukost, är typ beroende. Nej men nu måste jag kila för jag ska till sjukgymnasten som håller till under vår lägenhet, perfekt. 
 
Hörs senare ikväll och idag ska jag ladda in nya, fräscha bilder. 
 

IBLAND

kvällsfika :DD
 
Det kan vara skönt att få tänka
sig bort ett tag, försvinna från vardagen och alla som man har omkring sig. Idag gjorde jag det. Jag gill till gymmet med nedsjunkna axlar, trött på allting, trött på att helvetesknät aldrig blir bra, trött för att jag var trött, trött helt enkelt. När jag gick från gymmet hade jag ett leende på läpparna. 
 
Ibland så behöver man tänka på allting man har, reflektera över hur sjukt jävla härligt livet är och strunta i de där små sakerna som tynger ned axlarna. Ta vara på alla möjligheter och ångra ingenting, då blir det som bäst. 
 
Som sagt, gymmade idag och körde intervaller med medicinboll, jobbigare än vad det låter. Sen bastade jag där jag även somnade en snabbis. Ganska skönt med värme eftersom att det är cirkus 22 minus ute, brrr. Snart ska jag gå upp och titta när de som kan spelar innebandy och jag kanske agerar domare. Sen ska förmodligen jag och Linnea ha Luciatåg här hemma och titta på längdskidor. Kvällen blir kung med andra ord. 

MITT I VECKAN

en glad Lina förra vintern som hade slagit sitt rekord på 5km
 
NP i Eng, ofokuserat skolarbet med mycket skratt, ätit köttbullar och ärtor, gått med facklor, invigit storsjöodjurscentret, frysit tår av mig, spelat kort, gymmat, tvättat, ätit, pluggat, ligger i sängen och chattar med Linnea på fb trots en vägg mellan oss. Dagens liv. Det är roligt i skolan nu, lektionerna blir mest till en skrattfest hehe, nerå men jag har inte alls någonting emot att gå till skolan på morgonen längre. Snart ska jag dra och träna (igen?), jag ska träna på FIFA. Har fått en väldigt bra tränare så nästa turnering, då jävlar. 
 
/ Kryck- LinuRt (Linneas snygga smeknamn på mig) 

IBLAND SÅ GÅR INTE ALLT ENLIGT PLANERNA

INTERNETET har varit ur funktion. En av anledningarna till att bloggen har varit ganska tom, andra anledningen är att vi håller på och avslutar alla kurser nu iveckan och det är liksom slutspurten. 
 
I måndags så hade jag och Världens Bästa Linnea  nobelmiddag, bilder kommer så fort jag får in dem i datorn. Var hur trevligt som helst, vi klädde upp oss i klänningar, sminkade oss och fick våra nobelpris. Haha. Våra tal var även väldigt vackra, det kan nog alla intyga. Till förrätt köttbullar på tandpetare, varmrätt lasagne och efterätt maräng/glass/grädd-tårta, mums. Måste göras om säger jag bara. 
 
Nu ska jag dra oh träna men bloggar igen när jag är hemma :)))

FIFA-TURNERING

Efter maten så drog jag till andra huset och besökte Jon, Micke och Olivia innan jag hamnade på en fifa-tunering hos Erik med Måns, Simon, Adam, Jon och Maja, dock deltog inte Maja utan hon var sekreterare. En glad en ;);) hehe. Kom sist iaf, ett mål på fem matcher är starkt jobbat, eller... Sedan så gick vi till oss och tittade på she is the man som kan vara en av de bästa filmer som finns, så sjukt bra. Har typ en blockout från sista delen av filmen för att jag var så trött. Nu har jag precis ätit en tallrik gröt, tittat på julkalendern och pluggat till ett svenska läxförhör imorgon. 
 
skippa söndagsångesten. 

SNÖN FALLER SAKTA

Åt en snabb lunch och vallade sedan mina skidor. Jag är faktiskt ganska bra på att valla nu, till dig Linnea haha. Sedan så åkte jag ut och åkte skidor med Maja, Måns, Erik och Adam. Måns ramlade och bröt staven i fyra delar, är det ens möjligt? Det belv bara ca en halvtimme för mig för mitt knä. Vill kunna träna på rikitgt igen!!!!! Snart blir jag galen. Nu ska jag laga mat, ciaaaooooo

SATURDAY

verkligen bildbrist....
 
Tog det lugnt i princip hela dagen igår. Senare på eftermiddagen/ kvällen så lagade jag mat åt Jon och Micke. Det gick till på det sättet att Jon ställde fram ca 12 ingredienser och jag var tvungen att använda ALLA till att laga förrätt + varmrätt. Till förrätt blev det morot inlindad i salami och stekt ägg toppat med riven ost, haha. Varmrätten bestod av köttfärslimpa med couscous och en sås alá Lina. De tyckte att det blev gott så jag är nöjd :D Senare på kvällen så kom Olivia, roligt att se henne och höra vad som hänt hemma. Vi tittade på jackass och skrattade, haha. 

I'M BACK

 
Studiedag idag. Startade dagen med att baka scones och titta på julkalendern, hur bra som helst. Veckan har varit både upp och ned så därför kände jag inte för att blogga. Det som har hänt degkrig, skumtomte i mikron, snö under kläderna, kokhett vatten i luften, julbak, panik över pepparkakor, biffat på gymmet, NP i engelska, snöoväder, skrattat, sjukgymnast, bastat.
 
Det intresantaste var nog ändå bakningen, knäck, rispuffar, pepparkakor, skumtomtekola och pepparkakshus. Pepparkakshuset blev jättefint trots att limmet blev som tjära första gången. Ni vet när man kokar socker? Skulle iaf tävla med Erik&Adam om vem som gjorde snyggaste hus men de drog sig ur, undra varför.... Bilder på pepparkakshuset kommer men som vanligt så krånglar det när jag ska ladda in bilder. Så typiskt. 
 
kraaaaaam. 
 
 

BLOGGPAUS

Det händer både positiva och negativa saker just nu, allting spelar in och jag behöver tänka på annat än det vardagliga. Jag tänker ta en paus på några dagar, kommer förmodligen tillbaka igen på fredag. Ha det bra så länge och njut av december ;)))


ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Dagen/ morgonen blev väl inte direkt som vi tänkt oss, haha. Det började med att ungdomstävlingarna blev inställda, synd men längre sovmorgon. Sen så smsar Linnea och säger att deras bil inte startar och det är den som ska ta oss tillbaka till Åsarna efter tävlingen. Någon från volvo var i alla fall påväg så det löser sig nog, tänkte jag. Men icke. När jag och pappa packat ihop alla mina grejer så tänkte vi åka till Linneas bil och lämna det. Pappa ringer hennes pappa och då säger hennes pappa att de är i Sveg, i en bogseringsbil, med deras bil bakom. Så då ringer jag till vår tränare och kollar om jag får plats i fjällgymnasietbussen trots att vi sa att vi inte skulle åka den. Egentligen hade vi inte fått plats men som tur är så löste det sig. Pappa och jag styr bilen upp mot Åsarnas vallabod för att lämna packningen och då ser vi Linnea gå uppåt, i den stora backen, med skidfodralet på axeln. Vi tänker stanna och ta upp henne men får möte så vi strunta i det och åkte och lasta in mina grejer i bussen istället. Vi stannar ett tag och pratar och då kommer Linnea, hur trött som helst efter att först ha tränat och sen släpat upp allt. Då visar det säg att Linneas mamma och pappa hade sagt till Linnea: "Du kan bära alla grejer, vi måste åka nu, här är nycklarna till stugan, vi ses." Inte riktigt så men ni fattar. Vi skjutsade ned Linnea till hennes stuga och där har hon all packning förutom en vallalåda som hon lagt under ett hus på vägen upp mot bussarna för att det var för tungt. HAHAHAHA. Längesedan jag skratta så mycket... Nu sitter vi i receptionen iaf och Linnea sa precis att efter alla motgångar idag så var det värsta ändå att hon missade julkalendern. Tolka det som ni vill. 
 
Livet är ett äventyr. 

VAD SKA MAN ÖNSKA SIG NÄR MAN HAR ALLT?

Det är nästan som rubriken. Jag kan knappt komma på någonting som jag önskar mig i julklapp. Vilket är väldigt ovanligt. Mina julklappslista brukar vara lååååååååång. I år nästan tom. Konstigt. 

INNE I VÄRMEN

det får bli en bild på mig innan ett intervallpass i våras. 
 
Äntligen så är jag varm igen, fingrar, fötter, tår, ben, ja allt. Lyckan. Var precis upp till affären med mamma och köpte både ostbågar, glass, chokad, julmust och smågodis haha. Vi kommer rulla ut från stugan imorgon bitti. Idag så är det även första advent, gash, vart tog tiden vägen? Julkalendern var bra iaf, bra att de har med samma spöken och musik som för 16 år sedan. Uppdateringen blir lite knoglig den här helgen som ni säkert redan har märkt men på måndag är jag tillbaka igen med ca 2 inlägg/ dag. 
 
Förresten, det har snöat typ en halvmeter i Gävlebukten. KUL. När jag äntligen bor på ett annat, snösäkrare ställe, så är det hemma i Gävle som snön ska komma. SÅ typiskt. Hoppas snön kommer till Åsarna snart bara... 

BITANDE KYLA

Sitter i en värmestuga på skidstadion i Idre Fjäll och försöker få tillbaka känseln i fötterna. Har varit på stadion sedan strax efter nio om man räknar bort en pepparkakspaus i stugan på tio minuter. Sjukt bra kört av alla. Nu är jag mer sugen än nånsin att åka, särskilt att få upp värmen. Ska heja på bror som åker strax och sen bär det av hem mot stugan, värmen och MAT!!!!