HÖJDPUNKTER UNDER 2012

FOLKSAM CUP- Sagt det förr, säger det igen, en av de roligaste sakerna jag har varit med om. Sjukt sköna människor, roliga tävlingar, bästa ledaren, skidåkning, bussresor och en massa skratt. Garanterat helgen då jag skrattat mest i hela mitt liv. 
 
SKOLAVSLUTNINGEN- Alla hade så fina kläder, alla var så glada. Varför? Jo för att vi slutade högstadiet. Att vi åkte traktor hem gjorde inte saken sämre. När vi åkte genom stan, spelade musik, sjöng och skrattade. Paniken när det började spöregna och alla som såg ut som blöta katter efteråt, det, det glömmer jag aldrig. 
 
SPRÅKRESAN TILL TORQUAY- Tre veckor utomlands, i England, med underbara personer, det kunde inte bli bättre. Det regnade 18/21 dagar men det gjorde inte ett skit. Shoppingen, badandet trots det kalla havet, krabbfisket, McDonalds hänget, chipsätandet, bussåkandet (även gången vi åkte vilse), aktiviteterna, ledarna, Ipad lektionerna, värdefamiljen, bowlingen, London, tunnelbanorna, uppförsbackarna till huset, barbequen, farmen och allt det andra. Ingenting kan slå den här resan, inget. 
 
SEMESTER I NUSNÄS- En tidig julimorgon, 05.25 om man ska vara exakt, tog jag och fyra vänner bussen och tåget till Dalarna för att åka på semester. Vi bodde i Emils stuga i tre dagar om jag inte minns fel. Läs om det HÄR och HÄR. 
 
ANNA & EMIL SUMMERCAMP- Bra träning, braiga vänner, roliga aktiviteter, bästa ledarna och mycket skratt. Som ett läger ska vara. Myren var överlägset roligaste passet och jag lider med mig själv som inte får åka på detta läger nästa år. Titta på lägerfilmen HÄR.  
 
SKIDGYMNASIET- Kan inte specialisera någon särskild händelse utan hela tiden har varit helt underbar. Alla träningar, kompisar, boendet, skolan, lägren, tränarna, allting. Kunde inte ha varit mer nöjd över min första termin.
 
Mitt år har varit väldigt, väldigt bra och gällande skidgymnasiet, så gläds jag av att det bara är början, början på tre underbara år. 
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback