FISKE(O)LYCKA




Vad gör man en när sommaren vägrar att komma? Sätter på sig tre lager tröjor och en mask på kroken. Pappa, Axel och jag fiskade igår. Jag tycker det är lite läskigt att få fisk samtidigt som det framkallar ett lyckorus. Lite synd om fisken bara...



MIDSOMMAR








16 JUNI




Grymmaste dagen. Min födelsedag var så stört bra. Kunde inte ha blivit bättre!!!! Blev väckt runt 6 av familjen (var ändå vaken innan hehe) med presenter och sedan rullade dagen på i en väldans fart. Jag skrev teoriprovet och klarade det så jag sprang fram på gatorna i stan av lycka för att berätta för mamma. Sådan lättnad säger jag bara och hejdå körkortsboken. Inte nog med att jag klarade teorin, jag har fått så sjukt fina presenter så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Hade aldrig kunnat drömma om allting som jag fått.  SÅ tacksam. 






IDAG ÄR DET MIN DAG






DET DÄR LOVET



En skolavslutning som inte liknade någon tidigare hade vi i fredags. Vi (tvårorna) spöade ettorna med 4-0 på en fotbollsmatch med inhyrd domare och hela köret. Grillning på kvällen och hejdå av vänner. Kommer sakna en del sååååå!!!! Ett sommarlov framför fötterna och jag är gladare än nånsin. 

 Ett stopp i Sveg på favoritfiket för att sedan dela fyra på en chokladboll. 



Ett stopp i Mora för en övernattning, rullskidor och cykling. Sommarlovet började på bästa sätt och nu ska jag utforska hemusskogen med min mtb. 

Ha en underbar sommar!!! 





FÖR ALLTING LÖSER SIG

 
Ashleigh-Jane by Thomas PeplerField
Då så. Med bara sådär två dagar kvar till sommarlov är även jag klar med allt skolarbete. Att jag fick A i fysik är lycka men A i historia, det är obegripligt. Så nöjd med denna termin så nu kan jag nöjt tänka bort längdkontraktion och vietnamkriget. 
 
Förutom att fullfölja kurserna idag så var vi som åkte till Kina och presenterade vår resa för kommunens politiker idag och det var faktiskt roligt. På eftermiddagen hade vi crossfit och det var en sjö på golvet i gympasalen av allt svett. Avslutade passet med 1,5 mil rullskidor hem från skolan med Ellinor. Sedan skyndade vi oss till ski center och åt pizza, lika gudomligt gott som vanligt. Nyss kommit hem från en tjejkväll med tjejerna i klassen, vi gjorde ansiktsmasker och fikade gott. Trevligt avslut på detta skolår. Nu fruktar jag inför morgonens pass med skate på banan...
 
 
 

RULLSKIDOR




Första renodlade intervallpasset för träningsåret imorse. Passar på här där det finns backar då sommarlovet kommer bestå av staka, staka och staka. Nu skola. 





SLUTET



Studenten var fin och känslofylld. Efter veckor av tvivel är jag så jäkla glad att jag ska gå fyra år. Att jag har två hela år kvar på detta ställe. För om 4 dagar har jag gjort halva min gymnasietid och jag kan inte förstå var dagarna har tagit vägen.  Idag hälsade de nya ettorna på och det kändes som det nyss var jag som kom som en liten, ynklig, spänd etta till fjällgymnasiet. Nu var det jag som stod och berättade om träningsdagboken istället för att förvirrat lyssna. Konstigt. Om en vecka exakt blir jag dessutom 18. Ännu mera konstigt. 



ONE WEEK LEFT






MULTI CHALLANGE



Vi skulle springa i lag. Ihopbundna i ett rep, 12 kilometer löpning terräng med 4 stationer på vägen varav 2 stationer med en hinderbana på myr, 1 station då vi fick simma över Ljungan och den sista flämtandes upp till masten för att hämta bildäck. Dagens träning var nå sjukt jobbig men så jäkla kul. Vårt lag bestående av Emil, Marta, Simon och jag höll vår taktik hela vägen och det räckte till en andra plats, 29 ynka sekunder från segern. Vilken underbar tävling, vilket underbart gäng. 




SAGAN OM



Cykling runt vackra Hoverberg med Malin och även upp på toppen. Mjölksyra och glädje. Ett pass på 2,5 timme i finvädret. 


Klänning idag då jag igår kraschade rejält på rullskidorna och skrapade upp rumpan. Aj. Sen när gick det så jävla fort i s-kurvan?!!!! Men det som inte dödar härdar, eller nåt. 






MATRIELLA TING



Dessa skor alltså. VILL HA. 



DET GÅR UPP OCH NED

bild från weheartit. 
 

Efter 9 dagar hemma är jag tillbaka i Åsarna. Funderar på allt och inget. Gillar mitt hemma hemma och längtar mer än någonsin efter sommarlov. Funderar på om jag ska sluta blogga. Tills vidare bloggar jag med mer bilder och färre ord. 
 
Don't dream about the life, 
Live the dream