Just nu


Den här veckan har förgyllts med en massa bra saker. Några dagars jobb och mycket annat skoj. Helgen till exempel. Grym. 

Linnea var på besök från Ö-vik och igår grillade vi hela gänget hos mig innan vi drog oss vidare till stan. 


Pappa agerade grillmästare vilket var succé. Grillat <3



Vi hängde på Söderhielmska och All Stars uteservering innan vi drog oss till Heart Break och Slick City. Det var hur kul som helst och när de spelade "sun is shining" med axwell och ingrosso kunde jag och Linnea somna lyckliga. Så himla bra. 

Fin kväll. 


Idag. Sommar på riktigt. Jag och Linnea drog till stranden och solade (inget bad dock) och bara var. Härligt. 


Sedan tog vi det bara lugnt innan jag skjutsade henne till bussen mot Ö-vik. Tack för helgen bästa du!!!! När vi ses nästa gång är ännu oklart. Men känner jag oss rätt kommer det bli rätt snart. 










Övriga bilder från helgen. Ska carpa varenda dag av denna sommar nu när känslorna börjat infinna sig. Underbara, underbara sommar. 



16 juni


Idag fyller jag 19!!!!! Fick paket på sängen strax innan sju då både mamma och papp jobbar idag. Fick bla bollen på bilden så denna har invigts idag. Firat dagen på det sätt att jag sprang intervaller på fm, åt pizza till lunch och ny tittar jag på fast and furious med axel och äter chips. Inväntar familj och släkt för att käka hamburgare och tårta. Mums. Perfekt dag!!!

Tårtan som kommer bjudas på!



Min nya klänning som jag totalt ÄLSKAR!!




Här kommer alla känslorna på en och samma gång





Igår. På eftermiddagen kom Danne, Jesper, Ludde och Anton och fikade + lämnade mina rullskidor (taaaack). Var så fruktansvärt varmt. 25 grader i skuggan!!!! Efter deras besök åkte jag på Eriks studentmottagning och åt lite snabbt innan jag skjutsade in honom till stan då han skulle åka flak hela kvällen och natten. Efter att jag släppt av de tog jag en sväng till Valbo för en snabb shoppingrunda. Sedan till Eriks mottagning igen fast utan Erik haha. Summa sumarum: bra dag! 

Nu åker jag vidare till Västerås för ännu mer studentfirande. 






Fredag


Var på Sandsnäs i tisdags med Ingrid och åt glass. Dröjer inte länge tills alla heta dagar spenderas just där. 

I onsdags var jag på skolavslutning i kyrkan för Alma gick ut sexan (!!!). Börjar på solängen nästa år. Så fina tjejer. 



På kvällen tältade Alma och hennes kompisar så jag och Ingrid tog tillfället i akt. Klädde ut och och smög på dem hahaha + skrämde dem rejält. Så kul hahah (tyckte vi). 




Igår körde jag favoritvägen på rullskidor. Vädret var på topp och så blev hela passet. Avslutades med den godaste glassen. 

På kvällen var pass nummer två. Mamma och pappa följde med på en cykeltur runt Gysinge-Färnbo-Vinnersjö som blir dryga fem mil. Ont i rumpan ja. 

Idag tar alla mina fina vänner här hemma studenten så ska iväg på mottagning osv på eftermiddagen. Men i stundens hetta, medan de sitter och äter champagnefrukost ska jag ut på ett intervallpass. Trevlig helg. 




Studenten


I fredags tog cirkus halva (om inte mer) klassen studenten och det var var så sorgligt och glatt på samma gång. Vi började med champagnefrukost i ÅIK innan jag bla skjutsade studenterna till skolan. Sedan var det uttåg, tal och betygsutdelning. Linnea fick stipendium för bästa gymnasiumarbete och det var hon SÅ värd. 

De tre som fick stipendier. Alla var så värda dem. 


Bästa trion ever. Genom eld och vatten tillsammans. Jag och Malin hade även gjort ett sjukt snyggt plakat (kolla särskilt på skidan bakom). 


Bättre bild. 


Emma, Linnea, jag och Jonis. Kan väl säga att förmiddagen var en gråtfest utöver det vanliga. 

Farnesi och Danne. 


Sedan åkte vi hem från skolan, åt lunch. Jag tränade även innan jag åkte med Linnea och hennes bror till Östersund för att fortsätta firandet. Vi åt middag på cup-rum innan vi mötte upp klassen på stan för att skriva i studentmössor och prata minnen. 


Åh bästa klass<3 allt var så fint. Vi satt där ute i några timmar och bara umgicks innan vi begav oss mot rådhustrappan. 


Trappan var mäktig. Hela Östersunds studenter och + närliggande kommuner var där, sjöng och firade. Häftig känsla verkligen. 

Vid två-tiden på natten begav vi oss mot John De Sohns spelning som avslutade en grym dag. Nästa år är det min tur på riktigt. 




Första dagen på sommarlovet








Ett gäng bilder här hemma som jag tog när jag var hos M&M och Farmor och under min löprunda på kvällskvisten. 

Det är så skönt att vara hemma samtidigt som det känns som allt gått emot mig. Insåg igår att jag glömt rullskidorna i åsarna, idag att laddaren till pulsklockan var kvar och ett paket som jag beställt kommit till Handlarn i åsarna. Suck. Men men. Nu har jag koll på läget tror jag och kan starta sommarlovet ordentligt imorgon, dvs utomhushäng, träning och spontansaker. Wiho. Godnatt. 




Klart vi vann


Igår tränade vi ett kort pass rullskidor på morgonen innan vi åkte till skolan för en brännbollsmatch mot lärarna. 108-95 till oss, yey. Efte röunch lämnade jag in datorn och skåpet så nu har jag SOMMARLOV!!!!!! Mitt sista någonsin och det är med blandade känslor. 



Runt tio- tiden samlades vi en del från klassen för en sista kväll tillsammans innan studenten som är idag (!!!!). Spelade kubb och grillade. Känns så konstig att alla inte kommer att komma tillbaka i höst... En mysig kväll i alla fall. 

Om en halvtimme är det champagnefrukost, hjälp


Bal på Engeltofta






Dessa fina bilder är tagna av Ida Sundin (http://idasundin.forme.se) som även fixade mitt hår och smink. Tusen tack Ida!!!







Det var en sån himla bra kväll. Vi åkte dit i den snygga, gula bilen på bilderna och det var så sjukt med folk som tittade när alla rullad in. Blev nervös för att kliva ut till och med haha. 

Väl inne drack vi fördrink innan vi satte oss till bords. Tre-rätters som var gott och sedan dansade vi resten av kvällen och natten. Verkligen hur rolig bal som helst. Tack alla inblandade!



Gröna ängar




Det märks sådana tydliga skillnader mellan våren i Hedesunda och våren i Åsarna. Så himla härligt att komma hem till utslagna björkar och GRÖNA ängar. Underbart vackert. 

Imorse körde jag dryga två mil på rullskidorna och det är det längsta hittills för säsongen så känns riktigt bra. Vädret var strålande också. Nu är jag på väg in till stan för att få en bal- frisyr och sminkning av Ida innan vi bär av mot Engeltofta senare på eftermiddagen där balen håller till. Spännande. 



Pt-Fia




Tycker Pt-Fia verkar som en sådan trevlig och jordnära person efter att ha följt hennes blogg ett tag. Att köpa hennes bok var självklart och att ha fått en personlig hälsning i den gjorde mig så himla, himla glad. 

 

Sista måndagen


I lördags sprang jag 1,5 timme utan att få det minsta ont i min dryga häl. Mina nya skor var alltså magiska. Underbar känsla och gav mersmak inför långa pass i sommar. 


På kvällen beställde vi pizza och hade pizza-picknick i Linneas tomma lägenhet. Fruktansvärt gott. 


Och idag är det sista måndagen på detta läsår. Sjukt. För vissa är det sista måndagen någonsin på deras skoltid. Konstig känsla. 

Jag skrev mitt sista prov i tyska kursen och det gick väldigt bra tror jag. Synd att inte hela kursen gjort det bara... Klar med allting i skolan så efter lunch körde jag hem till Häsen och gick på skidavslutning. Imorgon vankas det en till bal. Godnatt.