På benen

Länge sedan jag skrev sist så tyckte det var dags. För tillfället befinner jag mig i åsarna i min lägenhet. Min alldeles egna lägenhet. Det känns nästan för bra. Oj vad fint det blir. Trots att jag princip är klar får ni inga bilder. Måste vara 100% som alltid när jag är i farten. Men när jag är 100% nöjd, då ska ni få se.

Jag har varit och flängt lite varstans på sista tiden. Haft det väldans trevligt i alla fall. Det kommer i ett inlägg om någon vecka. Imorgon startar elitlägret och jag är taggad. Mer än taggad. Godnatt kära ni.


ENERGIN TAR ALDRIG SLUT

Haft några gäspiga dagar vilket är helt nytt för mig, inte helt men nästan. Nu känner jag däremot att min energi är tillbaka och här för att stanna. Ibland förstår jag inte hur jag orkar med allt jag gör, förklaring kanske kommer i ett annat inlägg. Nu sussa.


EN VECKA I JULI

Varit lite dålig på att uppdatera den här veckan så nu kommer lite bilder och trevlig, trevlig text. 
 
Måndag tränade, jobbade, tränade. 
 
Tisdag cyklade till kusinernas stuga. Gick fortare än jag trodde så tog en extra sväng och kom nästan till Tierp. Efter sju mil på cykel var jag rätt mörbultad i rumpan. Skönt att lägga sig i en solstol då i strålande sol och bara vila. Tills det var dags för lek. Vattenskidor och madrass efter båt, så jäkla skoj. På kvällen drog jag till M&M för att snickra och måla vidare på min möbel. Fick hjälpa morfar lite på slotterängen också. Saknar det sommarjobbet. Så himla vackert där ute på ängarna. Jag körde fyrhjuling och morfar traktor, solen höll på att gå ned och det var alldeles ljummet. Sådan vacker kväll, sådan perfekt sommardag. Tror min kärlek till landet inte kan beskrivas i ord. 
 
 
 
 
 
Onsdag jobbade riktigt mycket. På kvällen åkte jag och grattade min gammelmorfar Bertil som blev 90 år den julidagen. Riktigt roligt att se hur pigg han är trots hans 90 år på jorden. Senare den kvällen cyklade jag och familjen till en badstrand. Även denna dag var riktigt varm och allt var bara så underbart vackert och härligt. 
 
 
 
Torsdag var på väg till myren för att "njuta" lite, som jag skrev till Linnea, när mamma ringde och sa att de behövde hjälp på ICA i Österfärnebo. Snäll som jag var åkte jag dit efter mina intervaller. Plockade varor tills jag inte längre kunde tänka klart. Kände mig lite som en superhjälte som kom till undsättning, haha. Linus var med i alla fall så vi kan väl säga att vi gick för oss själva och hade det lite roligt. Körde bla över en jordgubbe vilket var dagens händelse. Säger bara det, livet på ICA. Just ja, såg ej fönsterrutan i fikarummet så dunkade skallen rätt i rutan, duktigt. Dessutom gjorde vi snyggaste pyramiden av energidryck, ha. När jag hade jobbat klart var det bara hem, äta och på med rullskidorna. Kom hem efter passet 22.30, helt klart mitt senaste pass hittills. Tur att mamma var med som sällskap. Lagom fina bilder på mig från myren, lagom trött, lagom fina byxor, lagom svettig. Fick även hem matriell lycka från ellos denna dag. 
 
 
  
 
 
Fredag körde styrkepass innan jag drog till jobbet vid niotiden. Idag flög tiden på jobbet iväg. Kanske var det tack vare pansionärerna som sägerhejdå när man hejar, eller alla underbara varor som skriker efter att få komma ut i hyllan, eller kartong efter kartong efter kartong mazariner som kom. Nej men vill väl bara säga att jag har ganska roligt på jobbet. Tack. 
 
Nu ska jag vila x100000000. Film och glass. Kanon. Hörs hej. 
 
 
 
 
 

SPONTANT

Jag är ganska grym. Typ bäst.


FIN HELG

I fredagskväll följde jag med Frida och Emil ut med båt på dalälven för att fiska och guppa omkring. Det var en sådan otroligt fin kväll. Alldeles vindstilla och varmt i luften vilket gjorde att vi inte kom iland förrän vid midnatt. Dessutom fick jag en fisk vilket gjorde mig helt överlycklig haha. Alltid lika roligt när det nappar. 
 
Igår lördag åkte jag till mormor och morfar så fort jag vaknade vilket var vid halv nio tiden. Jag var där hela dagen och lät mina inredningsidéer bli verklighet. Tänker inte visa några bilder eller avslöja vad det är förrän det är helt klart men jäklar vad bra det blev. Så sjukt nöjd. På kvällen bar jag bortbjuden på poolparty och grillning. Kvällen blev grym. Ååh vad jag gillar alla mina kära vänner, ni är så bra. 
 
Idag fyller min älskade lillebror år. Nu är vi en till tonåring i huset. Mamma hade slagit till stort och bakat hur mycket godsaker som helst. Åt, åt och åt. Grattis ännu en gång Axel! 
 
 
 
 
 
 
 
 

JUST NORMAL

Ibland tar verkligheten tag i oss och skakar om oss riktigt rejält. Det är då man inser var man är och vad som är viktigt. Jag tänkter inte säga att livet är kort, för det är det inte. Inte om man tar vara på varenda litet tillfälle att njuta. 
 
Ibland kommer man i svackor. Svackor som det kan vara svårt att hitta ut ur. Men när man väl har hittat ut så har man växt. Inte bara växt lite utan nå enormt. Så nästa gång svackan kommer så märks den inte. Det är mäktigt. 
 
Ibland mår man inte toppen. Det finns dagar då ingenitng fungerar. Då allt bara är rent sagt förjävligt. Det är då man ska låta sig själv inse att ingenting vore roligt om allting alltid skulle gå på räls. Man skulle inte uppskatta topparna lika mycket om dalarna inte fanns. 
 
Ibland måste man låta sig själv må dåligt, man måste låta sig själv misslyckas. Om man inte kan hantera det så är det så är det svårt att någonsin vara på den där toppen då allt är som bäst. 
 
Ibland mår jag dåligt men för det mesta bra. För jag försöker hitta det där fina i allt. 
 
 
 
 

EN SOMMARLOVSVECKA

Tänkte berätta i bilder vad jag har gjort den senaste veckan. 
 
 
 
Micke coachade mig och Olivia i skogen när vi sprang döjobbiga intervaller på åsen. // Jag åt en lyxshake som smakade gudomligt. 
 
 
Gått på en fotoutställning över gamla bruk i trakterna omkring mig. // Åt glass på sandsnäsmed fina vänner. 
 
 
Haft strafftunering som jag dock förlorade på. // Shoppat loss på mio, ny soffaoch lite småsaker. 
 
 
Fått lite färg. // Mopedäventyr med Idor. 
 
 
Dammade av mina kära pennor och målade lite med inspiration från weheart it. // På utflykti Gysinge. 
 
 
Fikat på mysiga cafet ny´fiket somligger vid vackra forsar. // Ätit god mat på en grekisk restaurang. 
 
 
Druckit avslagen pepsi ur partysugrör vid vattnet med skojsiga personer. // Ätit nutella ochjordgubbar samtidigt som sommarteven gick på högvarv. 
 
 
Tittat å fotboll med en väldigt bra vän, som dessutom fyller år idag. GRATTIS!. // Varit på ön en sen kväll/ natt som avslutades med karusellåkning i bil. Trevlans. 
 
 
Ätit frukt, som den fruktfantast jag är, på stranden. // Ätit godis och tittat på fotboll en ljummen sommarkväll. 
 
Stekt på stranden timmar efter timmar och spelat volleyboll, så himla härligt! 
 
 
 

B L O G G P A U S

Kanske resten av sommarlovet, kanske till övermorgon.


HEMMA

Kom hem från Borlänge vid ett tiden. Var som att komma utomlands för det var så sjukt varmt, 28 grader i skuggan och inte ett moln på hela himlen. Åkte då direkt till stranden med Frida där det var som jag trodde, smockat med folk. Men det roligt! Efter några timmar åkte jag hem och somnade ute i nån timme. Blev väldigt slö så nu väntar jag vara på mat. Grillad lax och färskpotatis är grejer det. Några bilder från Borlänge ska komma senare. Hoppas ni också fått känna på värmen!


HELG

Ändrade planer. Erik fick med mig till Borlänge för att titta på fotboll. Så har panikpackat nu. Vädret ska dessutom bli jättebra så helgen kommer förmodligen bli grym. Ska bara äta sen åker vi. Blir kvar hela helgen och kommer hem på söndag. Ha en bra fredag!


RULLSKIDOR

Körde långa intervaller på skateskidorna nu på morgonen med Olivia. Sjukt jobbigt och benen är döda. Nu börjar rullskids sm på tv så ligger och tittar samtidigt som jag återhämtar mig och äter min älskade keso. Såååå gott. Börjar dock jobba om en halvtimme så borde börja byta om.


FRUKT OCH CHOKLAD

Ätit frukt tills jag nästan storknat i soffan. Orkar knappt flytta mig upp till sängen men känner väl att det börjar bli dags eftersom jag ska träna innan jobbet imorgon. Bakade förresten ihop en liten tårta efter att jag ätit min goda pizza. Ibland överraskar jag mig själv att äta så mycket som jag faktiskt gör. Jg menar pizza, marängtårta, frukt för en en hel skolklass och så lite choklad på det. Tårtan var iaf god men ångrade det efteråt eftersom glassen som låg så fint i frysen verkligen, verkligen inte rymdes i min mage. Får bli en annan dag helt enkelt. Nej nu ska jag sova godnatt. Just ja, tycker mina strumpor med kor är söta, förtjänar att nämnas.

https://cdn2.cdnme.se/3516454/6-3/pic_51d5df66ddf2b3290c41896e.jpg" class="image">


DET GÅR BRA NU

 
Tränar mycket, äter god mat och jobbar lagom. Ungfär så har veckan sett ut och det funkar mer än bra för mig. Imorgon kväll tar jag helg från jobb och träning och beger mig upp till Kågbo där mormor, morfar och farmor håller hus. En helg ute på landetlandet där jag bara ska  jobba på ett projekt jag håller på med, äta jordgubbar i massor, fiska, knäppa kort, umgås och bara ha en jätteskön helg på ett ställe som jag gillar. Vädret ska dessutom bli kanon så kanske blir lite bad också. Fina "svensksommarbilder" kommer komma efter helgen. Nu ska jag äta pizza, kram. 
 
 
 

MIDSOMMARBILDER

 
 
Började min midsommar med att åka till mormor och morfar där vi klädde majsstången.Tyvärr låg jag och sov när den hissades för jag hade som sagt halsfluss. God mat och fint väder var det i alla fall. 
 
 
 
På kvällen var jag med vänner. Vi grillade, spelade kubb, gick tipsrunda,hade femkamp osv. 
 
 

FÖR TRÖTT FÖR ATT KOMMA PÅ RUBRIK

Helt slut. Jobbade 9-17 och stack ut på ett långpass på cykeln 18 och kom hem 21.30. Stolt över min prestation idag haha. Kommer sova gott. Bloggar mer utförligt imorgon, godnatt.


OM ATT TA SIG HELA VÄGEN

För att ta sig enda fram så måste man tåla smärta. Smärtan att åka fort, hoppa långt eller vad det nu kan vara. Smärtan att låta musklerna gång på gång skrika efter syre. Den smärtan klarar de flesta av. Det är en annan smärta som är den värsta. Smärtan över besvikelse. Då man känner att man inte presterat det som var tänkt. När konkurrenterna skriker av lycka för det gjorde ett kanonlopp. 
 
Att orka resa sig fall efter fall, bara för att man ska dit upp, till toppen. Det, det är oövervinnligt. 
 
 
 

02.07.13

 
 
 

HELLO JULY

 
Kvällen var fin.
Mina vänner är finare. 
Livet är finast.
 
 

ÄLSAKDE INTERVALLER

hade ingen passande bild men jag gillar min cykel. 
 
Cyklade med Olivia till elljusspåret för att träna. Vi körde backintervaller och sedan avslutade vi med "dunderstyrka" och nog var den jobbig. Känslan efter intervaller är så himla härlig. När jag kom hem var jag som en död fisk, men en nöjd död fisk. Nu ska jag till södra brunn och fika med Olivia samtidigt som vi ska prata träning i massor. Ikväll är det morden i midsummer, så mycket sommar det kan bli. Kram. 
 
 

FÖRSTA JULI.

Klev upp ganska tidigt för att åka rullskidor. Höll på att svettas ihjäl för att det var så varmt och då var klockan ändå åtta på morgonen. Sen blev jag tvungen att åka till elljusspåret och duscha för vi byter värmesystem. Åkte sedan direkt från spåret till jobbet. Plocka varor på ICA är kanske inte drömjobbet men allt blir bra med rätt inställning. Erfarenheter är bra.

Kom hem någon gång vid 6, åt pappas goda chili con carne innan jag tog moppen till stranden för att ta ett kvällsdopp med Ida och Frida. Var inte alls badsugen när vi var där konstigt nog. Kanske för trött bara. Kvällen blev väldigt fin, både på insidan och utsidan. Var tvungen att åka hem tidigt från stranden för åskan kom ifatt oss. Så den senare delen av kvällen har bestått av lite pysslande till lägenheten, målat, kikat tidningar mm. Imorgon väntar ännu ett morgonpass så godnatt.



VATTENSKIDOR DEL TVÅ