Paintball i all ära


Var så himla taggad. Jag och Linnea peppade musik i framsätet hela vägen med Danne bakom ratten. Vi tjejer var även grym, var kvar bland de sista hela tiden under slagen. 

Körde två lag. Rött mot blått. Var så sjukt roligt men även jobbigt. Från ett underläge i 0-3 i matchvinster gick vi om och vann!!! Viktigt. 


Och detta blåmärke fick jag bland annat. Men det var det så värt. 

Nu längtar jag efter min mjuka säng, godnatt. 




Morgonträning



Bara tanken av fredag gör en så glad. Även fast jag knappt har något att göra i skolan så känns det extra skönt med helg. Som alltid. 

Började dagen med rullskidor klassiskt och lyssnade samtidigt på fredagspodden. Så underbart för känns äntligen som jag börjar komma någonstans efter körtelfebern. Har ingen skola idag men på eftermiddagen ska klassen in till Östersund för att spela paintball. Ska bli sjukt kul. Trevlig helg!



Peace and Love

Igår hade vi klassfest. 3-4:or på Fjällgymnasiet. Kanon bra. 

Gick in för det där med smink målning. Så jäklans kul. 


Jag, Malin och Sandra stressade omkring hela eftermiddagen för att få ordning på mat, dukning, lekar osv. Självklart slutar ugnen fungera. Tur att det finns generösa grannar som så snällt lånade ut sin ugn. 


Åkte bil för att sätta upp tipsrundan. Märks att en blivit lata treor ehe. 


Dukat och klart. 


Och här är vi. Hela gänget som kunde närvara. Tyckte alla var sjukt snygga. 


Jag och getskägget aka Jon. 


Gabbe agerade DJ under kvällen. 

Lyckad kväll särskilt för en som älskar att klä ut sig !!




Birkenstock



Jag ÄLSKAR skor. Ända problemet med många skor är att man inte vet vilka man ska använda. Men det problemet får man ta. Dessa har nyss flyttat in. Fick en förtidig födelsedagspresent då mina hälar strejkar titt som tätt. Dessa passar perfekt att glida omkring i då. Dagisfrökentofflor men ack så underbara. Efterlängtade tofflor. 



Kom och ta min pyjamas


Skola hela dagen (åkte dock hem halvvägs pga täppt i näsa och skalle). Tror jag varit lite för överpeppad på allt sedan jag hade körtelfeber och har gjort för mycket saker på för kort tid= vila-förkylning. Planerar att vara back on track pp onsdag då vi har klassfest :D annars idag kom M&M och hälsade på. Bjöd på världens godaste pizza på ski center också. Mums. Nu kan jag dö lycklig. 

Annars har jag målat på ett linne till klassfesten idag då temat är Peace and Love. Riktigt roligt!!! Fortsättning följer...




Slappa dagar och andra äventyr


Igår kväll grillade vi i solskenet (och blåsten...). Grillspett med korv och tomat, majs, klyftpotatis i ugn och tzatziki. Hur gott som helst. 

På kvällen låg jag i soffan och skypade med den här snyggingen medan vi såg på ESC. Att Sverige vann var ett plus. 


Självklart fick glassen vara med. 


Och imorse tog jag igen alla förlorade sovtimmar och sov, hör och häpna, till klockan 13.30!!!! Vilket jag aldrig, aldrig har gjort förut. Men oj vad skönt det var. En sen frukost framför tvn. 




Helg igen


Ännu en gång. Så himla mysigt att bara kunna gå tvärs över gräsmattan också är man hemma hos bästa sällskapet. I pyjamas till och med. 

I torsdags var vi ute på en fin löptur på förmiddagen med riktigt varmt och härligt väder. 


En uppgift under passet var att dra upp små granar och tallar som vuxit på stigen. Vi drog och drog. Haha. 


Efter skolan tog jag och Jon ett dopp i Ljungan. Det är är ju ändå slutet på maj. Rätt kallt. 

I onsdags fick vi äran att vara med på en stakträning med Laila Kveli som bland annat vann tjejvasan i år. Riktigt kul och inspirerande. 


Och igår. Fredag. Tog jag och Linnea ett spontant besök till Östersund för att fika. 8 mil enkel väg men det var det värt. 




BAL















Balen var verkligen SÅ bra. Alla var så himla fina och stiliga. 



En bättre måndag


Gårdagen var så himla bra. Vi var nämligen på bal och det var ännu bättre än vad jag hade kunnat tro. Imorgon kommer det en redogörelse om denna underbara kväll och bilder. 

Ikväll har jag och Malin gjort bananpannkakor med kokos och bara pratat en massa. Det slog mig att vi har sådan sjukt tur som bor så nära varandra. Att ha 20 meter till sina festisar kan jag stå ut med. Godnatt. 



Ledighet


Igår gjord jag mitt första rullskidspass innan jag drog vidare till frisören. Ljusare upp hela håret och tunnade ur och verkligen hur nöjd som helst, känns knappt som jag har nå hår kvar. Lättare än nånsin. Hann med nöd och näppe till studenternas mösspåtagning som var kall. Som vanligt. Jämtlands väder<3

Sen var jag i skolan någon timme innan jag åkte hem, åt lunch, såg serier, sov. Fick dock panik sen då jag skulle hämta Axel i Vemdalen en viss tid. Hade räknat fel en halvtimme och bussen var försenad. Men tur det fanns glass när jag fick vänta 40 min. 


Vi åkte hem, hämtade korv och ketchup och drog vidare till Jons fängelsehåla där vi grillade och mös vid brasan hela kvällen. Perfekt. Och nu är det tydligen helg. Får se vad vi jag och broder hittar på. 




Försök nummer två

Nu ekar det så där tomt och har gjort det ett tag. Det har liksom inte funnits något att skriva fast det egentligen funnits hur mycket som helst. 
1. Jag är frisk. Helt frisk. 
2. Jag kan träna igen, efter 9 veckor utan minsta ansträngning var det himlen att få upp pulsen. 
3. Jag ska på bal. 
4. Jag ska på bal. 

Här kommer lite bilder från senaste tiden. 
Blev superinspirerad av Roy Fares och bakade en avancerad efterätt som var så avancerad att jag glömt bort vad det var. Gott var det inte heller. 

Church, världens bästa mat och världens bästa vänner. 


Träffat sötaste katterna. Högst upp på min önskelista. 

Hängt i Vemdalen i en helg och blev jagad av kaniner. 


Klätt ut mig till indie. 


Och bästa. ÅKT SKIDOR!!!!!