TORQUAY 2012

Hmmmm...bilderna hamna på fel ställe! åååååå orkar inte med skiten.... jag fortsätter sen när mitt tålamod kommer tillbaka. Adjö så länge På bildern är det iaf när vi fiskade krabbor, hur kul som helst men asläskigt. Jag vågade inte röra de små kvicka djuren. När vi hade fångat de släppte vi tillbaka dem. (läs det här som om det vore sist)
 
Jag har alltså varit på språkresa i Englande med två av mina kompisar, Hanna och Fredrika. Jag ska nu försöka berätta i ordning om vår fantastiska resa.
 
Först så åkte vi ju såklart till Arlanda. Där mötte vi upp resten av språkresegruppen innan vi tog flyget vid 12 tiden till England, London tror jag. Jag kommer faktiskt inte ihåg haha.
 
Sen blev det en bussresa från flygplatsen till staden Torquay som tog ca 4 timmar. Vi var väldigt förväntade på att få se vår värdefamilj då. Jag sov den mesta delen av vägen ;)
Så här såg vår utsikt från vårt sovrum ut. Helt underbart vackert!
Vi bodde hos en värdefamilj som det heter, en bit utanför Torquay, Paignton. Det var väldigt trevligt och man fick prova mycket ny mat (!).
 
Vi var iväg på flera utflykter. Bla till Brixham, och ja, kommer inte ihåg några fler namn men det var en del. Vi gick runt och kikade i de mysiga städerna, fikade på cafeer, shoppade och tog bilder!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback