Studenten


I fredags tog cirkus halva (om inte mer) klassen studenten och det var var så sorgligt och glatt på samma gång. Vi började med champagnefrukost i ÅIK innan jag bla skjutsade studenterna till skolan. Sedan var det uttåg, tal och betygsutdelning. Linnea fick stipendium för bästa gymnasiumarbete och det var hon SÅ värd. 

De tre som fick stipendier. Alla var så värda dem. 


Bästa trion ever. Genom eld och vatten tillsammans. Jag och Malin hade även gjort ett sjukt snyggt plakat (kolla särskilt på skidan bakom). 


Bättre bild. 


Emma, Linnea, jag och Jonis. Kan väl säga att förmiddagen var en gråtfest utöver det vanliga. 

Farnesi och Danne. 


Sedan åkte vi hem från skolan, åt lunch. Jag tränade även innan jag åkte med Linnea och hennes bror till Östersund för att fortsätta firandet. Vi åt middag på cup-rum innan vi mötte upp klassen på stan för att skriva i studentmössor och prata minnen. 


Åh bästa klass<3 allt var så fint. Vi satt där ute i några timmar och bara umgicks innan vi begav oss mot rådhustrappan. 


Trappan var mäktig. Hela Östersunds studenter och + närliggande kommuner var där, sjöng och firade. Häftig känsla verkligen. 

Vid två-tiden på natten begav vi oss mot John De Sohns spelning som avslutade en grym dag. Nästa år är det min tur på riktigt. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback