ÖSTERRIKET





Efter en att vi rest i princip hela dagen igår kom vi äntligen fram till hotellet i Ramsau. Bilade ned till Arlanda som bjöd på många skratt, sedan flyg till München och därefter gymnasiebuss på Autobahn tills vi slutligen kunde slingra oss upp på ca 1000 meters höjd. 

Det var mört när vi kom fram då vi kom runt elva. Så imorse var det sjukt underbart att gå ut på ballkongen och skåda landskapet (det underbara landskapet). 

Idag åkte vi upp på glaciären på förmiddagen som ligger på 2700 meters höjd. Där glasade vi omkring på skidor i strålande sol och noll blåst. Så jävla najs. Gick fram på skidorna men blev jobbigt ändå pga av den tunna luften och ovanan. Kan säga att det var SÅÅÅÅÅ kul att åka skidor igen. Kabinen gick också bra, bara några panikattacker av höjden ;)

Nu har vi ätit lunch med förrätt, varmrätt och efterätt och jag och Linnea ligger på vår ballkong i paltokoma i solskenet och vilar inför nästa pass. Allt är så jäkla bra och att der bara är första dagen gör inte saken sämre. RAMSAU I VÅRT HJÄRTA. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback