Fjällen är bara bäst

Måste säga att jag harhaft en sådan himla BRA HELG. Började med fredagen. 2 timmar fjällöpning med Linnea (underbart väder dessutom) följt av tacos på skolan och sedan endast plugg i 1 timme och 1 kvart. Sedan har jag åkt runt med mormor och morfar i deras husbil över och sett allt, som jag tycker, är värt att se här i Jämtland och Härjedalen. 
Började i fredags. Åkte på eftermiddagen efter skolan till Flatruet. Så STÖRT FINT!!!!! Flatruet är altdå Sveriges högst belägna väg och ligger på ca 970 höjdmeter om jag inte minns fel. Väl där parkerade vi, kokade underbar torsksoppa, spelade kort, gick omkring och njöt av omgivningen. 
 
 
Lördagen började vid soluppgången redan. Otroligt magiskt att vakna upp till den och ett alldeles vindstilla fjäll. Efter frukost drog vi vidare. Vi åkte, stannade, tittade, åkte lite till, fikade, fortsatte, stannade, åt, åkte lite till, kikade lite mer och tillslut hade vi besökt  Hede, Sveg, Björnriket, Vemdalen, Skalet, Storhogna och Klövsjö innan vi till sist hamnade i Åsarna. Pizza på ski center och äppelakak till teven så var dagen fullbordad. 
 
Imorse gjorde jag frukost innan de åkte vidare hemåt. Riktig söndagsfrukost med nybakat bröd, pannkakor, egen müsli, yoghurt, bär, frukt, te och allt det där andra. Mycket trevligare att äta frukost med sällskap. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida Sundin

Åh vad underbart och härligt!

Svar: Jaa <3
None None

2014-09-07 @ 10:35:04
URL: http://idasundin.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback