DET FINA

Nedanför kommer bilder från dagarna sedan jag sist gjorde mig hörd här. 


En helg hemma med allt underbart som man skulle kunna tänka sig. Ett sista dopp för denna sommar. Nu får snöflingorna gärna falla, jag är redo. 

Träffade kusin vitaminerna då vi alla hjälpte farmor att röja bort buskar och träd på hennes gård. Fick även leka tjuv och polis med min yngsta kusin på ryggen, som skriker "SPRRIIING" och pekar åt alla håll och kanter. Bara att lyda och springa. Fort. 

 Efter timmar av slit med gården belönade farmor oss med det här. Två ord, HIMELSKT GOTT. 

Söndag. Alma och jag tog en tripp till sandsnäs för att köpa den sista glassen för sommaren (mycket sista). 

Solen stekte samtidigt som man kände att stranddagarna hade gjort sitt. Nu är hösten ett faktum och hur mycket jag än älskar bad, sol och glass så gillar jag kyla, rusk och friskhet lika mycket. Det som är så skönt med att gilla de olika årstiderna lika mycket. Även fast jag ibland tänker att jag alltid vill ha snö så vill jag innerst inne inte det. Tänk, då skulle man aldrig få känna det där lyckoruset när den första snön ramlar ned och det är bland det bästa på hela året. Att gå miste om en sådan sak liksom. För lite snö ;)

Packade ned livet i min väska och åkte 34 mil norrut med ett stopp Ljusdal i vanlig ordning. Och självklar blev det glass. Satt på torget alldeles själv, i kylan och åt kall glass. Trots att känseln i fingrarna nästan försvann så njöt jag. 

Insett att vi har universums bästa schema och jag skojar inte. Det kände jag på idag då jag åkte rullskdior förmiddag, åt lunch, räknade matte eftermiddag (som gick så jäkla bra hehe) och cyklade efter skolan. Hur skönt att bara ha träning på torsdag och fredag egentligen? 

SÅ fint ute nu. På rullskidspassen värmde fortfarande solen samtidigt som det är frisk luft och det doftar höst. Ljuvligt. 

Njut av hösten och göm dig inte inne. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback