måndag




I vanliga fall avskyr jag måndagar av den anledningen att vi går heldag i skolan. Matte hela förmiddagen och fysik på eftermiddagen. En slutkörd hjärna och ett väldans dåligt humör är vad jag kommer hem med på måndagar. Inte idag. Idag var en sån himla bra dag (trots att vi missade bussen med cirkus en minut från Östersund till åsarna).

Jag och Malin tog bussen till östersund
imorse för ett studiebesök på sjukhuset. Att det kan vara så mysigt att åka buss på morgonen är obegripligt, läsa lite, sova lite och hinna vakna till liv. Perfa. Studiebesök alltså. Det var sjukt intressant och pricken över i:et var när vi fick se på en höftbens- operation. Eftersom vi nu missade bussen efteråt så blev det en mysig fika på paus. Att det dessutom snöat hela dagen är ett stort plus. 



På kvällen kom Linnea, Jon, Gabbe och Malin och drack glögg och fikade peppisar. Vi tittade på "Tina i fjällen" i hopp om att Anna och Emil skulle vara med men det var dem ju inte. Såklart. Imorgon förmiddag ska vi åka skidor på vinterparadiset Storhogna. Godnatt. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback