J-CUP

 
Kvällsfika mmmm.
 
 
Lekte lite i slalombacken i sådär 15 minus. 
 
 
Gotlands fina vallabods-skylt (Hedesunda står med yttepytte litet) // Genomfrysna tjejer efter sprinten. 
 
Klockan sju i fredagsmorse rullade bilen med mig, bror, pappa, Olivas pappa och syrra till Idre Fjäll. När vi kom fram hade JVM-testet körts men jag avstod denna tävling. Istället åkte jag banorna på eftermiddagen och sedan var det bus med klubbisarna. SÅÅÅ roligt att bo med klubben igen!!!!!
 
Lördag morgon så skulle min prolog på sprinten starta 09.09.30. Började värma upp och hör sedan att starten flyttas fram en timme pga kylan. Tror det var upp mot 19 minusgrader, brrr. Samma visa en timme senare. Vid frukostbordet på morgonen skakade jag nästan av nervositet och jag som aldrig brukar vara nervös. När sedan starten blev så långdragen blev jag bara less och allmänt otaggad. Så prologen gick inte nå bra. Jag och Olivia var helt genomkylda så vi åkte till stugan och värmde oss. Och sov. Och tittade på vines. Och åt. Senare på kvällen var tanken att jag och Olivia skulle få skjuts till Ica, köpa glass, gå till Gotlans vallabod, få skjuts hem. Istället köpte vi plastpåsar och åkte på vägen. Sedan hittade vi sopsäckar och åkte upp till slalombacken och racade. Jäklar vad kul det var, men kallt hehe. Någon/ några timmar senare kom vi till stugan med glassen hehe. 
 
Idag, söndag var det 10 kilometer fristil masstart. Hade ingen känsel i fötter, ben, rumpa eller överkropp när jag kom i mål. Ögonfransarna var fulla med is och jag frös allmänt mycket. Loppet gick ändå helt okej men jag var inte så trött i mål. Det gick verkligen inte att ta i riktigt, tävlingsfarten försvann med värmen liksom. Sedan åkte jag med Ellinor till Hede och fick mat innan vi åkte till Åsarna. Löptur med Linnea och tacos med Malin avslutade denna kuliga helg. Kanon. Nu är jag sugen på att gå till skolan hehe (kommer ångra att jag sa det här imorgon när jag sitter i bänken och fattar noll av fysiken...). Det braiga med att vi startade tidigt idag, nio, var att vi slapp städa stugan, ehehe....
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback