DET BLIR ALDRIG FÖRSENT


Detta kom i ett paket på posten igår. Bara välbehövliga saker från kära mor & far. 

Igår var finalen på matkampen som vi tjejer på skidgym har haft. Mitt lag "köttfärslimpan" stod för maten igår. Det blev rotfrukter i ugn med älgfärsbiffar och tzatsiki. Mumma. Blev även tvungen att springa runt och låna ugnar lite varstans. Livet utan varmluftsugn alltså...

Dagens pass skedde runt Storhogna och skalet. Åkte runt och njöt trots att vädret inte var på topp. Slutade med att köra upp för slalombacken och resultatet ser ni på bilden ovan. Som jag skrev på instagram, slagna hjältar. 

Idag storhandlade jag. Igår när jag skulle äta kvällsfika fanns det inget gott. Inget. Passade även på att baka tunnbröd idag. Gott som få. 

Igår. Då sköt jag lite på träningen. Vi skulle skjuta in och då skulle jag skjuta på tredje pricken på den gula papp-tavlan. Jag ligger på bana två. Istället för att skjuta på den pricken så träffar jag första pricken på bana tre. Tavlan som dessutom är vit. Hur lyckas jag ens? 

Avslutar med en bild från passet idag. Vi hade precis bytt om till torrt och satt oss i bussarna när Otto säger: "vi skulle kanske ta en gruppbild". Ut i kylan, ned på marken, upp med händer, skrika och klick. Ett klick förtidigr och mina händer hann inte komma upp i luften, voilà. 

Godnatt världen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback