EN ANNAN ONSDAG



Måste bara säga att jag tycker det är så sjukt otacksamt att laga mat. Man står och sliter i flera timmar (okej kanske lite överdriv) och sen äter man upp maten på någon minut. Apropå mat så vann mitt team "köttfärslimpan" matkampen mellan oss tjejer på skidgym. Alltid lika kul att vinna ;)

På tiorasten idag fick vi glass i skolan eftersom att Jens tog JVM-silver. Bara tacka och ta emot. Mums. Efter lunch körde vi en träningstävling, sprint klassiskt. I prologen körde jag omkull och fick en kallsup, verkligen. Der sprutade så mycket snö i näsan att jag trodde jag var under vattnet. I första heatet fällde jag mig själv men sedan stod jag på benen. Det kändes bra men inte att jag kunde ta i det där lilla extra. Efteråt ville jag inte sluta åka för det var så härligt men jag blev liksom tvungen ändå. Hehe. 

Vid sextiden kom Malin på iden att hå på hockey. Timrå- Jämtland skulle spela i Dollarhallen så vi började leta efter skjuts. Slutade med att jag, Malin, Linnea, Gabbe, Danne och Mike åkte gymnasiebuss dit efter att Danne kaosätit korv med bröd och Mike gjort "panikomelett" som smakade riktigt bra. När vi skulle hämta upp Mike så såg man genom hans fönster hur han stressade omkring överallt haha. Snabba ryck. Det var aaaaasmycket folk på matchen men det var riktigt trevligt. Efteråt åkte vi in på macken och köpte glass. Som om att det inte räckte med att fötter och händer var bortdomnade. Drack upp det sista av julglöggen när vi kom hem och avslutade med att titta på paradise hotel (och nej jag brukar inte se det men det var ju final). För övrigt blev jag flyförbannad på Jeppe i programmet. Fyfan. Haha. Godnatt gott folk! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback