SJUK. IGEN

Jag har varit sjuk mer den senaste månaden än vad jag har varit de senaste två åren. Får panik för jag blir så jäkla rastlös när jag är sjuk. Vaknade inatt med feber. Jag som var sååååå taggad på att åka skidor men nej nej det gick inte. Fan. 
 
Ett problem när jag är sjuk är att jag drömmer så underliga drömmar. Inatt då. Jag fick feber då och svettades jättemycket, drömde då att jag var ute och sprang. När jag vaknade var jag helt genomblöt av svett men istället för att tro att jag hade feber så var min första tanke "Nej nu har ett spöke vridit på mitt el-element på max". Seriöst så trodde jag det. Så innan jag kom på idén att ta tempern gick jag och tittade så att elementet var urdraget, som det självklart var. Efter att jag konstaterat att jag hade ca 38,5 i feber så tittade jag på klockan. 04.35, träningen börjar 8.00, ja jag kanske hinner bli frisk. Så somnar om igen. Vaknar runt nio och har fortfarande feber. Förstår inte hur jag ens kunde tänka tanken att jag kanske skulle hinna bli frisk på 4 timmar, och då träna...
 
På eftermiddagen somnade jag igen. Börjar då drömma en massa konstiga drömmar och när jag vaknar är jag helt säker på att jag har stoppat in enkronor innanför (!!!) skärmen på min telefon, så jag försöker pilla ut dem tills jag inser att det inte är några mynt där. Tror även att det ringer på dörren (därför jag vaknade) men när jag öppnar så är det helt tomt. Alltså även drömt det. Summa sumarum, jag är rädd för att somna och drömma myskodrömmar utan någon som helst logik. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback