HEM NÄSTA

Då har jag efterlängtat HÖSTLOV!! Den här veckan blev som jag trodde, tuff men nu kan jag slappna av och vila upp mig. 

I tisdags körde vi överkropp på fm upp mot klövsjöberget och det var ett riktigt jobbigt pass. Sen åkte jag till skolan för lunch och tog nästan direkt bussen hem sen för att träna mitt andra pass denna dag. Men det hade börjat snöa!!!! Blev några centimeter och riktigt fint ute men det resulterade i att jag fick köra mitt träningspass på testcykel. Ettorna trotsade vädret och körde rullskdor i snöstormen vilket är en historia i sig ;) på kvällen var jag och Linnea super flitiga och jobbade matte enda från 18-22. Sedan var man inte helt klar i hjärnan. 

Igår (onsdag) hade jag och Linnea en genomgång om cirkelns ekvation på matten och vi fick bra respons så jag är nöjd. Vid två lämnade vi plugget för att träna. Jag körde spinningintervaller med Sanna och Ellinor och efteråt cross-fit som Gabbe och Gustav höll i. Det var roligt men så j**la jobbigt. Efter träningen drog jag direkt till ski center för att fylla på med energi. Satt där med Linnea, Hampus och Filip i säkert en timme för alla var så trötta efter intervallerna och brutalstyrkan. Sen spelade vi kort tills jag kom på att jag kanske borde packa, duscha och diska. Vid elvatiden kunde jag dra igen blixtlåset på väskan (efter att jag suttit på den). 

Imorse drog jag och Linnea ut på rullskidorna vid halv åtta för att köra ett långpass. Det var mörkt när vi stack iväg och det var så mysigt!!! Det blev ett riktigt slitpass. Känns verkligen att vi är inne i den tyngsta och grisigaste perioden nu. Nerkörd i botten helt enkelt. Varenda muskel skriker efter vila och varenda staktag var en kamp för livet. Har särskilt ont i Gluteus Maximus, Latisimuss Dorsi, Triceps Brachii, Rectus Abdominis och Trapezius och ja jag kan nu musklerna på latin! Nu är det i alla fall vila i en dag innan högveckan fortsätter. Så nu sitter jag på bussen på väg hem. Tog ledigt från skolan idag och imorgon för att få några extra dagar hemma vilket betyder myyyyycket. Bilder kommer, hörs. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback