JSM DAG TVÅ

Wihoooo. Vilken rolig och perfekt dag. Idag kändes det bra i knopp och kropp och det var roligt att åka skidor. Var på stadion hela förmiddagen och tittade på alla heat, sen hem och duscha + käk, sedan upp till skyttis igen för att titta på killarna. Vi firade även med tårta för Lovisa kom femma i A-finalen. GRYMT kört, graaaaaaaaattis :D Solen stekte även sjukt mycket så det var najs, men nu känner jag mig som rudolf med röda mulen som Lovisa sa. 
 
Efter att killarna hade kört klart åkte vi hem och tog det lugnt. Var typ helt död och vrålhungrig men härdade tills vi vid sju tiden åkte in till staden för mat. Jag, Lovisa, Kristin och Emma åt på en pizzeria/ Italiensk restaurang. Det var gott och kul. Skrattade tills tårarna nästan rann och magen värkte, av gamla minnen från Torsby för något år sedan hahahah. Sedan var vi godissugna så tog discobilen till ICA och shoppade loss, marabou mmmmmm. Och nu taggar vi vilodag imorgon = skidåkning och kolla upp vad ö-vik har att bjuda på i shoppingväg. Trevligt trevligt !
 
Nu fina bilder från dagen
 
 
Efter en dag som den här behövdes det kan jag lova. 
 
 
sööööööt, trodde först den var en sån där spena kossor har hahahahaha (det var kroppen). 
 
 
körde visst omkring med den här, med Emma bakom ratten och Krisitn som "handledare", hehe. Tur att polisen hade fullt upp med att handla.
 
 
 
Lovisa som köttade hela dagen och maaaaat, pannkakor utan sylt och grädde ;)
 
 
stekväder nummer ett, gillades starkt. 
 
Godnaaaaaaaaatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback