FJÄLLMASKEN 2013


 
Tänkte då göra ett inlägg eftersom igår var en alldeles för rolig dag. Vi tävlade i FJÄLLMASKEN 2013!!! Vilket var en blandning av mjölksyra och skratt. Nej men det var en tävling för skidgym, längd vs alpint. Självklart skulle alla vara utklädda vilket gjorde det hela 1000ggr roligare. 
 
Vi startade med en längdsprint på ca 1km då vi skulle börja med att ligga på rygg utan skidor och stavar, sedan när starten gick resa oss, ta på oss allt och åka den där kilometern. Det var så sjukt jobbigt haha. Jag hade verkligen blodsmak i munnen i mål och mjölksyra upp till öronen. En andraplats blev det efter en spurt mot Emma och en förlust på några fotlängder. 
 
Efter det begav vi oss i gymnasiebussarna till Klövsjö för lite parallelslalom, fick möta Johanna som sedan vann alltihop. Blev alltså utslagen i första åket och det var inte ens kul att åka bana, man var så begränsad. Sista grenen var iaf hinderbana på längdskidor. Ingen sådan där lätt hinderbana direkt utan den inkluderade, krypa under ett nät, hoppa över häckar, bollkastning, irländsk julafton och portar utför. Jag kaosade ihop totalt på den och ramlade x gånger varav två med huvudet rätt ned i snön och fick snökallsup (!). I mål kom jag med en fot som sa aj. Senare på kvällen såg jag att den var blå och knölig vilket inte var så himla kul men ändå såååå värt. 
 
Hela dagen avslutades med prisutdelning (och nej längd vann inte, hur är det ens möjligt?!!!). Micke kammade hem priset för bästa utstyrsel som var en snygg rysk soldat haha! Om ni undrar jag var superhjälte, Super Linut. Maja krusade mitt hår och det blev större än störst och det tog ca 2 timmar. Just ja, pizzan på ski center får vi inte glömma. Den var fin. Nästa år ska jag vara ännu snyggare och ännu bättre. Tack alla för en sjukt kul dag som bjöd på skratt och skratt. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback